Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jos elämäsi päättyisi huomenna


Joskus elämä pysäyttää. Laittaa miettimään vaihtoehtoa, entä jos tämä olisi elämäni viimeinen päivä. Tekisinkö jotakin toisin? Harmittelisinko juttuja, joita en koskaan tehnyt? Olenko ollut onnellinen? Muutaisinko elämän suuntaa, jos saisin jatkoaikaa? Kysymyksiä, joita aina välillä kannattaa miettiä. Onko tällaisten mietteiden syynä liiallinen meri-ilma, kuuma auringopaiste, niskajumi vai lääkärin käsky magneettikuviin. Oikeastan sillä ei ole väliä, mutta sillä on, että totesin olevani onnellinen. Eihän elämä ole pelkkiä ruusuja ja samppanjaa, mutta suurimmaksi osaksi sen pitäisi olla. Jos oikeasti olisi viimeinen hetki, en haluaisi todeta, että eläkepäivillä piti...

Juuri sen vuoksi on ihana istua auringossa. Pyöritellä varpaita, jotta aurinko lämmittää niitä juuri oikeasta kulmasta. Kuunnella Scandinavian Music Groupin maailman parasta kesämusaa. Nauttia jääkylmästä valkoviinistä. Pulahtaa suolaiseen meriveteen. Tuijotella laiturilta merenpohjaa, jotta voi välillä nostaa katseensa horisonttiin. Ihailla valon kaunista väriä. Seurata sudenkorentojen kevyttä lentoa ja niiden siipien pronssista hohtoa auringossa. Antaa lasten syödä kun heillä on nälkä. Jättää märät pyyheliinat myttyyn. Nauttia hetkestä, meren tuoksusta, kimaltavasta meren pinnasta, rakkaista ympärillä. Maata aurinkotuolissa kirjan kanssa, tuoksutella mäykyn popcornin tuoksuisia tassun pohjia. Nukahtaa, jotta voi herätä ja huomata, että on pakko pulahtaa veteen, koska on niin ihanan kuuma. Listata toiveita, jotka voi esittää tähdenlennoille illan pimetessä. Käydä kuutamouinnilla, vaikka kuu ei olisikaan täysi. Haistella puusaunan tuoksuja. Valvoa rakkaan kanssa niin myöhään kuin haluaa, miettimättä seuraavaa aamua. Kuunnella lehtopöllön huhuilua täydellisen tähtitaivaan alla -  olla onnellinen juuri siitä hetkestä.Unohtaa kaikki ylimääräinen - ihan hetkeksi. Nauttia elämästä, kun se on nauttimisen arvoista. Ei huomenna eikä eläkepäivillä vaan juuri nyt.

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Totta puhut..kunpa sitä vain osaisikin ottaa joka päivä rennosti eikä stressata turhia. Nautitaan elämästä tässä ja nyt, syödään hyvin ja pidetään hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa sitä osaisi edes kerran viikossa :) mutta onnellinen pitäisi olla joka päivä
   Ihanan aurinkoista sunnuntaita!

   Poista
 2. Tärkeää onkin nauttia elämästä niin paljon kun vain voi:) Nautinnollista viikkoa,toivottavasti aurinkoakin riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi aurinkoa tuntuu nyt riittävän, mikä on täydellistä tämän viileän kesän jälkeen. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Koskettava postaus, kiitos taas tästäkin. <3 Menin itse naimisiin tänä kesänä (elämäni rakkauden kanssa) ja meillä kerättiin häävieraiden joukosta terveiset hääparille. Yksi ehdottomasti parhaista niistä olikin; "kannattaa muistaa, ettei elämä ole pelkkää samppanjaa ja mansikoita...mutta siihen kannattaa pyrkiä!" Se tavoiteltu "maaginen avain" onnelliseen elämään onkin juuri se, että nautitaan tässä ja nyt, koskaan ei voi tietää milloin silmät ei enää aamulla aukea vaan ikiuni koittaa, itselle tai läheisille. Siihen asti sitten samppanjaa ja mansikoita, aina kun mahdollista. ;) Tsemppiä kaikkeen siihen, mitä elämä eteesi nyt heittää. Vaikeina hetkinä muistaa uskoa siihen, että paremmat hetket on vielä edessä, pitää vain jaksaa sinne asti. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja ihan hirmuisesti onnea <3. Kunpa kaikki löytäisivät sen elämänsä rakkauden!

  Elämä heilauttelee väkisinkin vähän väliä, todennäköisesti muistuttaen jostakin minkä on päässyt unohtamaan. Oikeastihan kaikki on aivan hyvin, mutta tuollaiset kuvaukset laittavat aina miettimään - entä jos... Tällä kertaa se onneksi oli turhaa!
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta