Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kaikki hyvin


Korkkasin eilen samppanjapullon. Oli torstai ja auringon viime säteet lämmittivät terassia ja varpaitani. Olin käynyt marjassa naapurin puskissa ja aloitin marjojen perkaamisen terassilla. Laukussa oli kirjekuori, jossa oli tulokset magneettikuvista. Ajatus kirjekuoren avauksesta kuumotti vähintäänkin yhtä paljon kuin aurinko. Päätin nauttia samppanjaa, oli tulos mikä tahansa.Lasillinen jääkylmää Rosé Taittingeria saa marjojen perkuun tuntumaan juhlalta ja kirjekuoren avaamisen helpommalta. Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä. Sen kunniaksi nautin toisenkin lasillisen ja perkasin marjat loppuun. Kirsikan kivien irrotuksen jälkeen terassin pöytä näytti siltä kuin olisin tehnyt verityön. Punaisia roiskeita oli joka paikassa. Kirsikan kivien poisto on terapeuttista, varsinkin samppanjan kanssa.

Nyt on aika palata normaaliin elämään ja lopettaa turhan päiväinen marina ja miettiminen. Blogikin palaa eloon, kuten minäkin.

Ja koska on perjantai, perjantain viinivinkki on ehdottomasti Rosé Taittinger ja yleensäkin samppanja. Sitä pitää aina olla pullollinen jääkaapissa, eihän sitä koskaan tiedä koska on poksautuksen aihetta.

Aurinkoista viikonloppua!                                                                                                              
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta