Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kukkakaali-parsakaali-chorizosalaatti


Kuntoilukausi on aloitettu. Lauantaina kyykkäystä mustikkaämpärin kanssa n. 1,5 tuntia, sunnuntaina ripeää kävelyä ruohonleikkuria rivakasti työntäen 1 tunti. Parasta hyötyliikuntaa ever. Totesin mustikoita poimiessani, että selkälihaksilleni (tuleville) pitää todellakin tehdä jotakin. Vähintäänkin mennä uudelleen mustikkaan. En ole poiminut mustikoita moneen vuoteen. Syksyt ovat kuluneet sienestäessä, mutta nyt tuli hommaan muutos. Molempia pitää saada, joten poimurit heilumaan. Ostin koko perheelle omat poimurit ja ämpärit ja lahjoin jopa Pikku Murunkin poimimaan mustikoita. Ei tämä syksy oikeastaan hullumpaa aikaa ole.

Kotimaiset kukka- ja parsakaalit ovat koko perheen herkkuja ja niitä syödään kaikissa mahdollisissa muodoissa. Erityistä suosiota on nauttinut kukkakaali-parsakaalisalaatti. Tätä on tehty pekonin kanssa, mutta kun mökiltä ei juuri silloin sitä löytynyt, niin korvaavaksi tuotteeksi valikoitui Lidlin chorizosiivut. Ei hävinnyt yhtään pekonille. Valitettavasti rusinat olivat myös loppu ja niitä olisin halunnut mukaan. Ilmankin kelpasi, mutta nyt kaappiin on hommattu myös rusinoita.
Sekaan sopii juusto, pinjansiemenet, cashewpähkinät, makkara ja aika moni muukin eli todellinen kaapin tyhjentäjän unelmasalaatti.

Loistavaa viikonalkua!
Kukkakaali-parsakaali-chorizosalaatti

n. 1 Kukkakaalinnuppuja
n. 1 Parsakaalinnuppuja
100-200 g Chorizoa paloina
n. 1/2 prk Majoneesia (Hellman´s tai kotitekoinen)
1/2 Sitruunan mehu
Suolaa
(rusinoita)

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa hetki.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Herkullusen näköinen salaatti! Pitääkin kokeilla. Ja mä kaipaan kyllä suomalaisia marjametsiä! Niistä marjoista puhumattakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä sellainen omahyväinen hymy päällä painellaan metsään. Toki välillä tullaan hyvinkin tyytymättömän näköisenä takaisin, kun sienisaalis ei olekaan toivotun mukainen. Onhan tämä oikeasti aika parasta tämä loppukesä :) Toivottavasti saat jonkun tuttavan kautta Suomen metsän antimia myös sinne :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta