Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kaapit ruokaa pullollaan


Viikonloppu ilman merta ja mökkeilyä. Olosuhteisiin nähden pärjäsin yllättävän hyvin. Ei itku potku raivareita eikä muutakaan dramatiikkaa. Tästä eteenpäin viikonloput vietetään sienimetsässä, jotta pakastimeen saadaan täytettä talven varalle. Aika paljon on vielä tilaa, mutta luotan Ison Murun metsästystaitoihin ja siihen, että lihaa saadaan pakastimeen.


Kun pakastin on täytetty marjoilla, sienillä ja lihoilla, tulee äärimäisen hyvä ja turvallinen olo, talvi saa vapaasti tulla. Onhan minulla varastossa lisäksi yksi ylimääräinen kaapillinen kaikennäköistä kuivatavaraa ja säilypurnukoita. Niin ja löytyy minulta vielä ylimääräinen jääkaappi, johon säilön mehut, hillot ja pikkelit. Ilmeisesti odotan talvea, joka tuiskuttaa ovet ja ikkunat lunta täyteen ja näin meidän ei tarvitse poistua omaa pakastinta pidemmälle. Ehkei kovin realistinen vaihtoehto, mutta täytän silti.


Välillä pitää kuitenkin piipahtaa Helsinkiin ja käydä tutustumassa uuteen Ravintola Reginaan. Markus Aremo on avannut uuden piskuisen 25-paikkaisen ravintolan Ullanlinnaan ja odotan suurella mielenkiinnolla huomista kattausta. Huominen tarjoaa aivan varmasti Laurent-Perrierin samppanjaa ja melko varmasti erinomaista ruokaa sekä ihanan pienen parisuhdeloman. Täydellinen tiistai, toivon mukaan!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Hurmaavan sävyiset porkkanat!!
    Leppoisia syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta