Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Luonnon kauneus


Syksy on jotenkin haikeaa aikaa. On pakko luopua tennareista, avokkaista, varvastossuista. On rakennettava paksu kuori vaatteilla. Tuuli ei tunnu paljaalla iholla ja viima muuttuu kovaksi ja kylmäksi. Toisaalta luonto tarjoaa kauniita värejä, marjoja, sieniä, usvaa ja upeita auringonnousuja aamulenkkien aikaan. 

Tekisi mieli pitää kameraa aina mukana, mutta järkkärin koko saa jättäämään sen lenkkivarustuksesta. Onneksi iPhone on kevyt ja saa kelvata lenkeillä. 

Sitä jää ihmettelemään, miten sokeana on nuorena kulkenut luonnossa, en muista että olisin kauneutta miettinyt vaikka metsässä olen paljon aina liikkunut. Ehkä kaikki itsestäänselvyydet katoavat iän myötä ja sen myötä näkee eri tavoin. 

Kävimme lasten ja Hipun kanssa aamupäivä lenkillä näissä maisemissa. Olo oli kuin Liisalla Ihmemaassa. Kauneus on ympärillä koko ajan, pitää vain katsoa.

Leppoisaa sunnuntaita!

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Nyt on tosiaan tosi kaunista! Ihania kuvia! Mäkin tänään ihastelin luontoa ja näpsin muutamia kuvia! Tuntui kuin haluaisi jakaa kaiken sen kauneuden kaikkien kanssa! Oikeastaan harmitti, kun ei voinut kaikkea ladata someen ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täräytät sinne vaan kaikki, että saavat lukijat ihastella! Ihan hirveä ajatus, että joku ei huomaa tätä kauneutta. Ihanaa maanantaita syksyn väreissä.

   Poista
 2. Kauniita kuvia! Olen syksystä samaa mieltä:kaunista ja kylmää. Ihanaa ja ikävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt pitää tehdä koiran kanssa pitkiä lenkkejä, jotta voi säilöä värejä muistiin talven varalle :)

   Poista
 3. On kyllä upean näköstä :) Oon jo pitkään halunnu päästä usvaiseen ja hallaiseen luontoon aamulla kuvailemaan, toivottavasti onnistuis joskus vielä ennen lumen tuloa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamulenkit koiran kanssa ovat todellista luksusta syksyllä. Toivottavasti pääset kuvaamaan, minäkin toivottavasti saan järkkärin joku kaunis aamu mukaani.
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta