Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Environ osa 5 - neulausta iholle


Environ kotihoidoissa ollaan päästy siihen vaiheeseen, että olen aloittanut mesoterapian eli neulauksen. Neulaus kuullostaa yhtä pahalta kuin horrormaskini näytti, mutta se ei oikeastaan tunnu miltään. Minulla on pieni rulla, jossa on 0,1 mm pituisia teräsneuloja, jotka rei´ittävät sarveiskerrokset ja sen myötä vitamiinien imeytymisen pitäisi tehostua jopa 10 000-kertaisesti pelkkään voiteen levitykseen verrattuna. Minähän olen rullaillut ja levitellyt AVST5-voidetta ja mielestäni tuloksia on syntynyt. Iho on hyvässä kunnossa, kuultava ja juonteet näyttävät paremmilta.

Näitä rullauskojeita löytyy rippasen ylellisempänä versionakin -  kullattuina.
Jos vaikka joulupukille vinkkaa.Illalla teen normaaliputsauksen puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä. Sen jälkeen neulausta tehdään rullailemalla kolmeen eri suuntaan kasvoissa, kaulalla ja dekolteella. Vasta sitten lisätään AVST-5 voide ja tehokosteuttaja. Kesän jälkeen käytin C-boostia yhdessä AVST-5 kanssa ja kun ilmat alkoivat viilenemään otin super moisturiser+ taas käyttöön.

Kun tekee neulausta pitää huomioida, että kosmetiikka jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineitä eivät ole sallitujen listalla. Vaarana ovat allergiset reaktiot, jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin. Desifioin neulausrullan joka ilta desisprayllä ja rulla säilytetään omassa purkissaan. Neulauksen myötä vahva suositus mineraalimeikeille. Sain Reviderm-sarjasta muutaman tuotteen kokeiluun, katsotaan miten ne sopivat iholleni. Onneksi mineraalimeikkejä on jo montaa erilaista, mutta minulle ne ovat täysin uusi juttu. Mikä teidän mielestänne on paras mineraalimeikkisarja?

Toinen uusi tuotteeni on ollut paljon kehuttu revival masque “facelift purkissa” AHA-happonaamio. Naamion annetaan vaikuttaa 20 minuuttia tai yön yli ja muiden Environin tuotteiden tapaan käyttöä lisätään asteittain. Otin tämän käyttöön heti kesän jälkeen ja tykkään tosi paljon. Tämä tekee iholleni todella hyvää. Tuotetta suositellaan aurinkovaurioiselle, pigmentoituneelle, epätasaiselle iholle ja hienoille rypyille. Olen useimmiten levittänyt maskin illalla ja antanut sen vaikuttaa yön yli. Paras naamio, jota olen koskaan käyttänyt.

Kosmetologini Hoitohuone Duetosta on hoitamassa jalkaansa kuntoon, mutta tammikuussa taas vauhdissa. Kristiina on ollut luotto kosmetologini todella kauan ja odotan mielenkiinnolla mitä mieltä hän on ihostani tällä hetkellä.

Bongasin Environin sivuilta kolme vinkkiä kauneusuniin:
1. Puhdista iho ajoissa ja anna voiteiden imeytyä
2. Vaihda tyynyliina usein
3. Nuku pää koholla mieluummin niin, ettei asento aiheuta iholle painetta ja "laskostumista"
Kaikki muu onnistuu, mutta en vieläkään osaa nukkua kuin mahallani ja tiedän, ettei se todellakaan tee hyvää kasvoille.

Tutkailin äsken Environin tuotteita nettisivulta ja löysin sieltä myös päänahan hoitonestettä. Minulla on tällä hetkellä pahoja ongelmia hiusten lähdön kanssa, jonka syytä ei valitettavasti ole vielä saatu selville. Kilpirauhanen on epäiltyjen listan kärkipäässä, mutta syytä etsiessä pitää kokeilla kaikkea muuta ihanaa, kuten päivittäistä päänahan hieronta. Tämä päänahan hoitoneste menee myös ehdottomasti kokeiluun.

Teen myös pientä kokeilua AVST Body Oililla. Muistan maahantuojan maininneen tuotteen edistävän ihon paranemista. Olen laittanut sitä Pikku Murun atooppiselle iholle ja kerron sitten ensi kerralla miten homma on tehonnut. 

Environilla ihoa hoidetaan asteittain suurenevilla A-vitamiinipitoisuuksilla, joten tuloksiakin tulee asteittain. Ei-kosmetiikka uskolliselle kokeilijalle tämä on ollut hyvin avartava juttu ja sarjan tulokset ovat vakuuttaneet minut. Kotihoitotuotteet Kristiinan tekemien hoitojen kanssa ovat tehneet ihmeitä iholle, siksi odotankin kovasti seuraavaa kosmetologikäyntiä.
Lisää juttua Environista ja ihostani taas seuraavan kosmetologikäynnin jälkeen.

Aiempia juttuja löytyy täältä.


Yhteistyössä Environ ja Hoitohuone Duetto
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Mä käytän näitä samoja tuotteita, ja ne ovat kerrassaan mahtavia! Parasta on, että tuloksia todella tulee. Neulaus on jännää, aluksi jännitti kovasti, mutta hyvin on lähtenyt sekin käyntiin!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta