Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gluteeniton pannukakku


Pannari on aivan älyttömän hyvää mansikkahillon kanssa tai juuston ja kinkun kanssa tai sitten ihan vain sokerin kanssa, mutta hyvää joka tapauksessa.

Gluteenittomat pannukakut ovat juuri parasta näin helteiden jälkeen. Nyt uskaltaa laittaa uunin päälle. Minä laitan creme fraichea joka paikkaan, joten miksi pannari olisi poikkeus? Mansikkahilloa ja creme fraichea, paljon parempaa kuin kermavaahdon kanssa.

Kokeilkaapa!





Gluteeniton pannukakku
uunipellillinen

1 l punaista maitoa
4 munaa
1 tl suolaa
6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta
4 rkl sulatettua voita

Mittaa maito kulhoon ja vispaa joukkoon rikotut munat sekä suola.
Lisää jauhot ja vispaa tasaiseksi. Lisää sulatettu voi.
Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. 
200-astetta n. 30 minuuttia



Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


Anna vetäytyä hetki. Tarjoa hillon ja creme fraichen kanssa. 
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Rakastan pannukakkua! Omani teen gluteenittomana ja taikinassa on myös kaurahiutaleita. Lopputulos on mukavan rapea. Tarjoilen kermavaahdon ja hillon kera. Täytyykin koittaa tuota ranskan kermaa. Raparperiaikaan teen Raparperiaikaan ja sen ohessa ranskan kermaa. Tyttäreni muuten syö usein pannukakun jämät suolaisilla täytteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis raparperiaikaan teen raparperikakkua :-)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta