Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kieli juttuja


Järkkyä mihin nämä päivät katoaa ja tuntuu siltä, ettei mistään tule valmista. Kaikki hommat ovat leväällään kuin Jokisen eväät vai miten se sanonta menikään? Tänään sain sentään portfolioni nettiin ja toivon mukaan saan lisää kuvia sinne piakkoin.

Meillä tehtiin tänään vähän harvinaisempaa "herkkua". Iso Muru otti juuri kielen kattilasta, siis hirven kielen, kuka haluaa reseptin? Tämä homma on automaattisesti hänen keittiöprojektinsa. Muistan vieläkin, kun ekaa Pikku Murua odottaessani törmäsin ei keitettyyn kieleen keskellä yötä jääkaapille hiippaillessani. Ainoa kerta kun oksensin raskausaikana ja tuntuu, että vieläkin vähän kuvottaa vaikka oikeasti ei tarvisi. Sehän maistui ihan kohtuu hyvältä, kun vähäsen maistoin.
Ajatus ei vaan vieläkään tunnu hyvältä. Niin ja tiedän, ettei kuvassa ole hirvi. Arkistoissani ei ole ainokaistakaan kuvaa hirvestä.Nyt siirryn keittiöön tekemään itselleni yöleivän, mutta sen päälle ei tule kuin oma kieleni.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Heräsin aamulla tosi nälkäisenä ja postauksesi sattui juuri facebookissa silmään...Hmmm...ei pahalla, mutta meinasi vähän kouristaa vatsanpohjasta. Tykkään kielestä kun se on kypsennetty ja maustettu hyvin, ehkä slaissattu esim. tortillan sisään, mutta joku juttu kokonaisen näkemisessä, ettei pysty syömään...; ) Vaikka sitä on niin kaikkiruokainen, on näköjään sitten joitakin estoja kuitenkin! Hieno portfolio ja mitkä kuvat!

  VastaaPoista
 2. Sun "tilanteesihan" on just sama kuin mulla silloin, joten ei ihme. Olisinpa maistanut sitä ennenkuin näin koko karmeuden jääkaapissa, nyt näyttää kestävän, että pääsen näystä yli, ehkä sitten seuraavassa elämässä ;)
  Kaunis kiitos!

  VastaaPoista
 3. Jäin arvuuttelemaan, onko otsikko kirjoitettu tarkoituksella väärin? Sinänsä tämä kieli-sanan kaksoismerkitys teke tästä hauskan sanaleikin. Kiinnostavaa.

  VastaaPoista
 4. Tällä kertaa tarkoituksella, mutta et sinäkään sitten kaivannut reseptiä ;)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta