Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Videokuvausta ja eka videoni


Hiljaisuutta blogissa eli kouluviikko takana tai no ei sentään koko viikkoa, mutta torstaista lauantaihin tiivistä opiskelua - videokuvausta ja editointia. Aivan uutta juttua minulle, mutta niin hienoa.

Ensin stailasin kuvauspaikan kurssikaverini Eevan kanssa ja sitten kuvasin. Koko päivän saa kulumaan stailaukseen ja kuvaamiseen, kun homma ei niin sanotusti ole ihan hanskassa. Videokuvasta oli opettamassa Ville Malja  ja hyvin hän seilasikin eri kuvauspaikkojen välillä antamassa ohjeistuksia. Uusi jalusta on pakko ostaa, vanhalla ei näissä hommissa tee yhtään mitään. Huomaatte sen kuvassa olevista tärinöistä.

Perjantain kuvauspäivän jälkeen rojahdin kotiin sohvalle, enkä liikkunut siitä seuraavaan tuntiin. Myöskään aivot eivät liikkuneet sen tunnin aikana. Tulipa katsottua telkusta Kauniit ja rohkeat, koska en jaksanut kääntää kanavaa. Yksi kymmenen (ehkä 20) vuotta on jäänyt väliin, eikä yksikään hahmo ollut enää tuttu. Tiedoksi, että Rickin vaimo oli pettänyt Ridgen kanssa miestään. Olen niin ulkona ja hyvä niin.

Lauantaina editoitiin kuvausmateriaalia. Klippejä katsoessa epätoivo hiipi, eikä se laantunut kun kävimme Premier-ohjelmaa läpi. Koko homma tuntui hävittäjäkoneen kokoamiselta.
Eihän siinä auttanut muu kuin alkaa tekemään. Epäonnistumisten kautta onnistumisiin ja toisin päin.

Viikonloppu oli täynnä naurua, iloa, epätoivoa, epäonnistumisia ja onnistumisia. Ihanat opiskelukaverit tekevät viikonlopuista aivan huippuja ja kun siihen yhdistetään valokuvaus, jota rakastaa yli kaiken, niin eihän epätoivo voi kauaa kestää.

Tässä videon reseptissä ei ole päätä eikä häntää, joten älä kokeile tätä kotona. Tästä se sitten alkaa ja toivottavasti saan myös tänne lisää videoita, siis sellaisia missä on ihan oikea reseptikin.
Mutta tänään vietetään isänpäivää. Eilisen koulupäivän jälkeen vauhdilla kauppaan ja kakkupohjaa tekemään. Aamupäivällä nautittiin brunssi kuohuvan kera ja nyt koko jengi pötköttää sohvalla nauttien pimeästä päivästä kynttilänvalossa. Ihanan rauhallista!

Mahtavaa isänpäivää!

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta