Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Joulu Thaimaassa


Joulu ei tuntunut joululta, mutta se tuntui hyvältä, joka on varmasti tärkein asia. Eka vuosi kun Rakkautta vain -leffa jäi katsomatta. Eilen illalla katselin respan dvd-valikoimaa odotellessani. Nainen tuli kysymään etsinkö jotakin tiettyä. Love Actually lipsahti suustani. I´m big fan of Hugh Grant also and I watch that movie every christmas, hän sanoi. Meitä on siis paljon. Hän kertoi tuovansa leffan lainaan minulle kotoansa. Täällä palvelualttius on juuri tällaista ja paljon enemmänkin.

Olimme varanneet jouluillallisen hotellilta. Ihan lasten vuoksi, koska heiltä oli joulu kateissa. Ohjelmassa oli musiikia, taikureita, joulupukki ja kaikkea mukavaa lapsille. Buffee oli todella monipuolinen ja ruoka erinomaista. Koristelut huikeita, kuten Thaimaassa aina. Toinen toistaan uskomattomampia hedelmäkaiverruksia. Oli hyvä päätös jäädä viettämään joulua hotellialueelle.
Ilotulituskin oli, mutta sitä paljon kauniimpia olivat ilmaan lähetetyt lyhdyt. Niissä on jotakin kaunista ja henkistä. Kun päästää irti ja lähettää toiveet korkealle ilmaan. Lyhtyjä oli taivaalla kuin tähtiä. Ilotulitukset voisi korvata näillä kokonaan.
Jouluaatto meni loistavasti ja siihen me sitten joulun unohdimmekin. Minäkin lopetin joululaulujen soittamisen Spotifystä. Nyt keskitymme jälleen siihen olleelliseen eli syömiseen ja auringosta nauttimiseen.

Aikaisempia juttuja matkastamme Thaimaassa, klik

---------

Christmas in Thailand, excellent idea. Our hotel The Sands had a wonderfull christmas buffee and lot´s of program for children.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta