Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Miten hyvältä voikaan tuntua!


Uskomatonta, miten paljon pirteämpi olo on kun on päässyt aurinkoon. Kotona en yleensä herää ennen kuin koira on lenkkeilytetty ja toinen kuppi kahvia on juotuna. Täällä olen ylhäällä ennen 7 ja  heti pirteänä. En usko, että tämä on pelkästään auringon vaikutusta, koska en ole huomannut samaa kesäisin. Voisiko olla. että ympäriltä tulevat hymyt ja iloiset tervehdykset, terveellinen ruoka, tuoreet hedelmät, meri-ilma, kuuma hiekka ja kostean kuuma ilmasto saavat kropan voimaan hyvin? Rakastan lämpöä yli kaiken ja olen monesti miettinyt, että mikä saa ihmisen asumaan pohjoisessa? Lumi on ihanaa, mutta kun sitäkään ei aina ole ja jatkuva pimeys syö ihmisestä sisältäpäin. Kun samaan pakettiin lisätään kylmä kesä, niin ei lienee ihme, että olo ei ole kovin latautunut ja pirteä.
Positiivinen asenne ja terveellinen ruokavalio auttavat moneen vaivaan, mutta valon ja lämmön merkitys tässä paketissa on aivan uskomattoman iso. Onneksi joulu tuo mukanaan valoa, hyvää mieltä, ihania tuoksuja, rakkautta, herkkuja ja rauhallista yhdessäoloa. Juuri tähän vuoden aikaan tarpeellisia elementtejä. Joulusta pitää myös nauttia, joten ehkä sen viimeisen laatikon voi tänä vuonna jättäää tekemättä ja ostaa valmiina. Sinä aikana voi istahtaa sohvalle ja käpertyä kullan kainaloon tai ottaa sen kirjan, jonka olet halunnut lukea jo viime vuonna. Katsella kaunista joulukuusta ja nauttia siitä hetkestä. Joulu on kaunis, mutta joulun aika lyhyt.

Hotellin henkilökunta rapsuttelee kämmenen kokoisia puunlehtiä nurmikolta. Kyyhkyset kujertavat ja pehmeä tuuli tuntuu iholla ja palmujen latvoissa. Lämpö on jo lähes 30 asteessa ja sen keskellä on hyvä olla. Hiljaista täällä ei ole koskaan, meri pitää siitä huolen. Se pauhaa rauhallisena ja odottelee ensimmäisiä uimareita. Pikku ravut kaivautuvat hiekan alle kuumuutta pakoon.

Mukavaa Tuomaanpäivää!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Seurailen niin fiiliksissä teidän Thaimaan reissuanne..ollaan oltu Phuketinkin maisemissa pari kertaa ja haaveena sinne olisi päästä taas ensi jouluna! Ihanaa joulua lämpimään : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä ihan fiiliksissä seurailen, koska teillä alkaa tapahtumaan jotakin babyyn viittavaa. Mä niin odottelen uutisia täällä. Ihanaa joulua teidän perheelle!

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta