Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Neljän juuston pastavuoka


Vietimme sunnuntaina iltaa juustotarjottimen ja hyvien viinien kera. Ystävämme tulivat poikkeamaan ja kertomaan vinkkejä Chileen. Jos muistatte, voitin Cono Surin -kilpailun Pariiisissa lohitaco-reseptilläni ja sen palkintona oli matka Chileen Cono Surin vieraaksi. Matka on edessä parin viikon sisällä ja ohjelma vielä vähän auki. Toki olemme vierailemassa Cono Surilla, mutta matkaan mahtuu vielä paljon muutakin. Viinitilojen lisäksi haluaisin ehdottomasti tavata pingviinit. Pingviinin näkeminen alkuperäisessä elinymäristössään on jotakin, joka kuuluu listalle "olen maailman toisella laidalla" ja ehdoton ihmiselle, joka on aina halunnut päästä Galapagos saarille. Chilen luonto tuntuu olevan vertaansa vailla, itseni tuntien haluan kuluttaa aikaani myös aivan rauhassa sitä ihaillen.
Tähän aiheeseen palataan vielä ja kuten facen puolella kuuluttelinkin, jos teistä jollakin on antaa hyviä vinkkejä, niin otan ne tosi mielelläni vastaan.
Mutta takaisin asiaan eli juustoihin. Koska juustoja jäi aika paljonkin, enkä halunnut toista juustoiltaa perään, ajattelin tehdä juustoisen pastaruoan, johon upotan loput juustot. Löysin kaapista gluteenittomia pennejä ja siitähän se ajatus taas lähti. Yhdessä vuoassa kaikki valmiiksi ja juustot sekaan. Pastakastikekin valmistui sujuvasti vuoan pohjalla. Pasta ei siis keitetä vaan laitetaan raakana kastikkeen sekaan. Kuorrutuksen juustoksi kävisi varmaan erittäin hyvin myös mozzarella, mutta sitä meiltä ei tähän hätään löytynyt ja tarkoitushan oli käyttää kaapissa olevat juustot. Pastana käytin Semperin gluteenitonta penne tricolor pastaa, mutta varmasti tavallinen penne käy aivan yhtä hyvin.

Tämähän oli kuin makaroonilaatikko, mutta vähän paremmin aikuiseen makuun sopiva versio. Kovasti ihmettelen miksi en ole aiemmin tajunnut laittaa pastaa raakana vuokaan.

Nam ja maiskis!
Neljän juuston pastavuoka

800 g tomaattimurskaa
1,5 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 murskattua valkosipulinkynttä
1 rkl basilikaa
2 rkl oreganoa
1/2 tl mustapippuria
1/2 tl suolaa
1/2 tl chilihiutaleita
2,5 dl punaviiniä (tai kanalientä)
400 g pastaa (kuivana)
100 g Luostari port salut -juustoa kuutioina
100 g Allerum Präst -juustoa raastettuna
1 dl Parmesan juustoa raastettuna

kuorrutus


Sekoita voidellussa vuoassa tomaattimurska, aurinkokuivatut tomaatit, murskatut valkosipulinkynnet, basilika, oregano, mustapippuri, suola, chili ja punaviini. Lisää sekaan pasta ja juustot, lukuunottamatta kuorrutejuustoa. Laita vuoan päälle folio tiukasti ja laita uuniin 215C kiertoilmassa ja anna olla n. 40 minuuttia. Kuori folio pois ja lisää päälle juusto. Laita takaisin uuniin n. 15 minuutiksi. 


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta