Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Air France un point - matkalaukkuepisodi


Aivan huikea matka. Chile oli vielä paljon ennemmän kuin ajattelinkaan. Kirjoittelen tänne blogiin pikku hiljaa Chilen tunnelmia, reseptilöydöistä, viinitilavierailuista ja tietysti valokuvia. Valokuvia on paljon, siis todella paljon.

Olen tavannut vihreän pupun. Tajunnut, että joissakin paikoissa tarjotaan ihan syystä cocalehtiä aamiaisella. Juonut elämäni ensimmäisen piscon rica ricalla maustettuna. Kokemuksia tuli monenmoisia ja paljon. Niistä lisää pian. Tässä muutama vaatimaton maisemakuva reissusta.Palasimme eilen illalla ja tämä päivä onkin mennyt tavaroita purkaen, pyykkiä pesten ja sähköposteja kahlaten. Ihan kivuttomasti ei matka alkanut. Air France hävitti matkatavarani, emmekä tavanneet kuin vasta 4 päivän kuluttua. Nämä kyseiset 4 päivää olivat juuri ne värikkäimmät, jolloin asteet vaihtelivat +30 ja -5 välillä Atacaman autiomaassa. Eniten siinä nyppi, että mitään tietoja ei tullut ja kun tuli olivat ne virheellisiä. Minulle annettiin virheellinen puhelinnumero ja kun respamme sai oikean selville, ei siihen vastattu.

Tottahan toki tein pieniä shoppailuja Calamassa (se piskuinen kenttä Atacaman alueella) ennen San Pedroon ajoa. Tämä matkalaukun katoaminen nieli arviolta puolen päivää kaikkien puheluiden, ostosten yms. vuoksi. En todellakaan olisi halunnut tuhlata kallisarvoista aikaa shoppailuun, se ei kuulu tällaiselle reissulle.

Loppujen lopuksi sain tavarat, mutta silloinkin jouduin noutamaan ne itse lentokentältä. Ei putoile pisteitä Air Francelle - yksi siitä hyvästä, että sain matkatavarani takaisin.

Matkustaminen on ihanaa, mutta kotiin on niin ihana palata. Nyt menen ottamaan muksut hetkeksi kainaloon. Lisää juttua pian!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta