Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vihdoinkin valmis VAT


Tänään jännittäminen vihdoinkin loppui. Näyttö oli iltapäivällä ja valokuvaajan ammattitutkintoni näyttö on hyväksytty, iiiiiik HYVÄKSYTTY!  Minusta tuli isona valokuvaaja. Tähän heitän muutaman virtuaalisen ilmaveivin ja tuuletukset. Uskon, että pystytte ne kuvittelemaan ilman videota.

Miten tätä sitten juhlistetaan? Taidanpa juhlia tätä perjantaina Långvikissa muutaman sadan muun bloggaajan kanssa. Luvassa on PingHelsinki -tapahtuma, josta blogimaailma kohisee. Olen niiden onnellisten sisällöntuottajien joukossa, jotka valittiin mukaan kuuntelemaan mihin suuntaan ollaan menossa ja mitä on menossa.

Sitä paitsi, mitä olen Långvikistä lukenut, paikka on huikea. Tässä jo suunnittelin, että pitäisikö palkita valmistumiseni jollakin hemmotteluhoidolla tai hyvällä ruoalla ehkä samppanjalla tai sitten ihan kaikilla niillä.

PingHelsingissä on tänä vuonna asukoodi, joka on festarit. Pori Jazzin kasvatti selviytyy tästä kuin vanha tekijä, toki saattaa tuo Pori Jazzin nykyinen kooditus hieman erota Ruisrockin kasvatin koodista. Yhdistävänä tekijänä on varmasti mukavuus ja sopiva väljyys, jotta musiikin tahtiin huojuminen ei häiriinny. Saa nähdä millaista hilpeyttä herättää kun alan huojumaan PingHelsingin luennoitsijoiden tahtiin, mutta todennäköisesti luennot ovat sen verran kovaa kamaa, että ansaitsevat sen. Fiilikseni on varmasti niin korkealla tästä kaikesta, että joraan koko päivän läpi ilman musiikkiakin.
Normifestariasustukseen kuuluvat kumisaappaat ja jätesäkit jäävät tällä kertaa kotiin. Luotan Långvikin tasoon, vettä ei sada sisään ja altaassa en niitä tarvitse.

Jiiihaaaa! Kollegat, PingHelsingissä tavataan ja ihanat lukijani, kohta alkaa juttuja ja reseptejä  tulemaan. Kiitos, että ette ole jättäneet blogia, vaikka täällä on hieman hiljaista ollutkin.

Tässä muutama kuva portfoliostani, näihin kuviin halaus teille kaikille - Life is good!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
8 Comments
Share :

8 kommenttia:

 1. Perjantaina nähdään! :) Ja onnittelut valmistumisesta! Huippujuttu!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vielä tätäkin kautta, aivan mahtava juttu. Osaan kuvitella innostuksesi. Upeita kuvia ja hyviä hetkiä kameran parissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sari! Eiköhän niitä tule jatkossa riittämiin, rakkaus kuvaamiseen on kasvanut koulun myötä aikas isoksi :)

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut valmistumisen johdosta! Upeita ovat kuvasi, kuten myös ohjeet täällä! Hauskaa viikonloppua ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija <3 Ihanaa kesää myös sinulle ja toivottavasti viihdyt jatkossakin täällä :)

   Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta