Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Helpot lehtitaikinakupit piknikille ja juhliin


Meillä on tänään valmisteltu piknikeväitä juhliin. Mietin jotakin nopeasti valmistuvaa ja hyvää. Lehtitaikina on ratkaisu moneen ja erityisesti kaikkeen nopeaan. Kaupastahan löytyy myös gluteenitonta lehtitaikinaa eli tämäkään ei ole este. 


Kun lehtitaikinaan yhdistää uusista Valion valmiiksi maustetuista tuorejuustoista piparjuuren ja kevätsipulin sekä kylmäsavulohta, niin ei sitten kauheasti muuta tarvitakaan ja ehtii keskittymään johonkin muuhun tärkeään. Piparjuurituorejuustoa voi muuten käyttää melkein mihin vain, se vaan on niin hyvää. 

Luvassa on kiireinen loppuviikko. Minulla on kevätjuhlat perjantaina ja lapsilla lauantaina. Tiedättekö miten oudolta ajatukselta tuntuu lähteä omiin kevätjuhliinsa, kun ei ole enää mikään ihan nuori tyttö, vaikka välillä siltä tuntuukin. Kun tässä iässä saa vielä uuden ammatin, niin mielestäni se on asia jota pitää juhlia ihan kunnolla. Tähän viikonloppuun ei juhlia mahdu, mutta eiköhän me jotakin pientä kotona keksitä. Isolle Murulle vinkkinä, että nyt kannattaa ihan oikeasti noteerata vaimon valmistuminen... (Nyt testataan lukeeko Iso Muru blogia ollenkaan.)Lopputulos oli niin hyvä, että nämähän käy yhtälailla juhlapöytään kuin piknikillekin. Piknikille otettaessa kannattaa miettiä miten paljon laukkua keikutetaan ennen syömistä. Jos matka on pitkä, pakkaa kupit erikseen ja lusikoi täyte kuppiin vasta määränpäässä. Koristele lohella ja tillillä.
Lehtitaikinakupit

200 g paketti lehtitaikinalevyjä
Kananmunaa voiteluun

Täyte:
200 g kylmäsavulohta
100 g Viola piparjuurituorejuustoa
150 g Viola Kevätsipulituorejuustoa
n. 1/2 dl Creme Fraichea
2 rkl ruohosipulia

Tilliä ja lohta koristeluun.


Sulata lehtitaikinalevyt paketin ohjeiden mukaisesti. Puolita lehtitaikinalevyt. Laita puolikas levystä silikoniseen muffinssivuokaan. Paina pohjalle ja anna reunojen nousta sivuille. Voitele kupit kananmunalla. Laita uuniin paketin ohjeiden mukaisesti. (225C n. 10 min.)

Tee täyte. Laita vähän kylmäsavulohta sivuun koristelua varten. Silppua loput kylmäsavulohesta pieneksi, sekoita sekaan Valio Violan tuorejuustot  Sekoita voimakkaasti kunnes seos on notkeaa. Lisää creme fraichea kunnes saat halutun paksuisen seoksen. Leikkaa ruohosipuli saksilla sekaan ja sekoita vielä kerran. 


Osallistu mukaan Valion Viola-kilpailuun, joka starttaa Violan päivänä  3.6.-14.8. Kaikkien
#violaretki kuvien lähettäneiden kuluttajien kesken arvotaan 5 kpl à 100 euron lahjakortteja, jolla saa jo aikamoisen kasan piknikeväitä. 

Lisää Blogiringin bloggaajien piknikreseptejä löytyy täältä.Yhteistyössä Blogirinki ja Valioeuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihanat kesäiset kuvat ja niin kaunis malli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 vastasin sulle jo aamulla tähän ja taas ei näy mitään, outoa. Mallilla on niin kovin hyvät geenit, tirsk...

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta