Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lapset mukana jazzeilla & street food -tarjonta


Lapset Pori Jazzeilla ja ensimmäinen jazz-torstai. Ennen vanhaan oli tapana (no, ei siitä nyt niin kauan ole) ottaa lapset mukaan sunnuntain piknikkonserttiin, jotta lapset oppivat piknikkäyttäytymisen ja pääsevät oikeaan jazzfiilikseen. Sunnuntain konserttien loputtua meno on tuntunut välillä vähän liian hurjalta pienille, eikä lapsiperheitä ole liiemmin joukossa näkynytkään. Eilen oli Pikku Murujen synttärit ja päätimme ottaa heidät mukaan jazzailemaan. Synttäriesiintyjinä olivat mm. Saimaa, J. Karjalainen, Beth Hart ja Brian Setzer. Aika hyvän synttärikattauksen järjestin...Saimaa oli vielä paljon parempi kuin odotin ja yleisö tykkäsi. Beth Hart ja J. Karjalainen olivat tasaisen hyviä ja Pikku Murujen suosikkeja. Väsymys kuitenkin yllätti nuoremman synttärisankarin ja kuuntelimme Setzerin ensimmäiset rytmit Kirjurinluodon sillalla kotiinlähdön aikaan. Onneksi olen  kaksi kertaa aiemmin ollut tanssahtelemassa Setzerin tahtiin, joten en harmitellut asiaa.  Pääasia oli, että lapsilla oli ollut hauska päivä. Poikani onnistui vielä voittamaan Bon Aquan -kilpailuissa noston taivalle eli hän kävi nauttimassa Ison Murun kanssa pullollisen Bon Aquaa Dinner in the sky -tyyppisessä jutussa. Aikea huikea kokemus pikku miehelle ja vähän isommallekin.Valitettavasti suomalaiseen kulttuurissa lasten ei kuulu olla ravintolassa kello 21 jälkeen. Eikä oikeastaan missään muuallakaan, vaikka vanhemmat olisivatkin mukana. Lasten kanssa ei myöskään ole hyväksyttävää nauttia edes sitä 2 lasillista kuohuvaa. Näin päättelin muutamasta ilmeestä, onneksi niitä hymyjä oli kuitenkin enemmän. Olen edelleen sitä mieltä, että on mukava liikkua lasten kanssa lähes joka paikassa. Jos lapset jaksavat, on täysin hyväksyttävää olla ravintolassakin kello 21 jälkeen. Meidän muksut on pienempänä nukahtaneet ravintolaan monen monta kertaa, eikä siinäkään ole ollut ongelmaa. Sylissä on ollut turvallista nukkua. Tässä asiassa olisi kiva ottaa oppia välimerenmaista. Tiesittehän muuten, että alle 12-vuotiaat pääsevät vanhempien mukana ilmaiseksi sisään Pori Jazzeille?Kuvailin myös hieman ruokakojuja, jotta tämän päivän jazzailijat saavat helpotusta ruokaviidakkoon.  Viineistä vielä sen verran, että Areenan yläosassa olevasta Torresin Viinibaarista saa kaikkia aiemmassa jutussani mainittuja viinejä. Alaosassa olevissa myyntipisteissä on rajoitettu tarjonta. Aiemmin mainitsemieni viinien lisäksi myynnissä oli myös Moetin samppanjaa pikkupulloissa, hinta 18€.
Pori Jazz katukeittiöt

Tässä kuvakavalkaadi eiliseltä ja mitä ruokatarjontaa löysin Kirjurinluodon Areenan alueelta. Hyvältä näytti ja tänään meinaankin turvautua kokonaan niiden antimiin. Sadepilviä roikkuu Porin yllä, mutta olen lähettänyt universumille kadotuspyyntöjä useaan otteeseen.

Lavan edessä olevien myyntipisteiden ruokapuoli


Soul Kitchen a la carteHabibi
3 kaverin jäätelö


Thai Papaya
Sandro


New York NinjaHel Town BBQ


 The Merry Monk 
Tästä sen verran lisämainintaa, että Merry Monk sijaitsee Porin Reposaaressa, joka on aivan huikean kaunis paikka. Jos teillä on ylimääräistä aikaa, niin ajelkaahan sinne ja käykää takarannan kallioilla. Matkalla sinne on myös Yyteri ja Siikarannan leirinalue. Reposaaresta löytyy  Tyrniä ja tyrskyjä -blogin Sarin ihan pop-up kahvila täynnä kotitekoisia herkkuleivonnaisia. Käpylän sushi
 Ravintola Kirjuri a la carteLisäksi tarjolla on perushodareita, lettuja, makkaraa ja paljon paljon muuta.  
Aivan loistavaa jazz-perjantaita!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
5 Comments
Share :

5 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä, festariruoka voi olla muutakin kuin makkaraperunat. Hinnat kuitenkin aika suolaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin todella hyvänmakuista. Kaikki annokset olivat hyvänkokoisia ja jopa isoja eli hinnatkin olivat mielestäni kohdallaan.

   Poista
 2. Olisi kyllä tullut runsaudenpula ruokaa valitessa, niin paljon houkutuksia! Olen samaa mieltä, että kotimaan kulttuuri laahaa jälkijunassa ja on hieman kaksinaismoralistista, mitä tulee lasten liikkumiseen iltaisin/tapahtumissa. Muutenkin tuntuu, että asumme lapsivastaisessa maassa, kun itkeviä lapsia mulkoillaan esim. busseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli 3 päivää aikaa kokeiluihin :) Jotenkin käsittämätöntä, että asenteet ovat tällaisessa asiassa niin tiukassa ja kymmeniä vuosia jälkijunassa. Välillä tuntuu, että pullon kanssa hilluvia teinejä katsotaan suopeammin kuin vanhempien seurassa olevia lapsia ravintolossa. Mitä se sitten kertookaan yhteiskunnastamme...

   Poista
 3. Olisi kyllä tullut runsaudenpula ruokaa valitessa, niin paljon houkutuksia! Olen samaa mieltä, että kotimaan kulttuuri laahaa jälkijunassa ja on hieman kaksinaismoralistista, mitä tulee lasten liikkumiseen iltaisin/tapahtumissa. Muutenkin tuntuu, että asumme lapsivastaisessa maassa, kun itkeviä lapsia mulkoillaan esim. busseissa.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta