Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Environ - iholla osa 6


Olin käymässä kosmetologillani Kristiinalla Hoitohuone Duetossa pitkän paussin jälkeen taas kesäkuussa. Paussi ei onneksi ollut tehnyt suuria ongelmia, koska kotihoitotuotteet olivat käytössä koko ajan, siis melkein koko ajan. Eihän kesällä mökillä ollessa ihan aina muista hoitorutiinejakaan.

Olen edelleen aivan yhtä koukussa Environ-ihonhoitosarjaan. Minä, joka en tunnekaan sanaa merkkiuskollisuus. Kai sitä haksahtaa, kun hyvän löytää, niinhän kävi Ison Murunkin kanssa :)

Eteläafrikkalaisen plastiikkakirurgin kehittämän A-vitamiinihoitosarjan teho perustuu suuriin vitamiinipitoisuuksiin, jotta ihossa saataisiin näkyviä tuloksia aikaan eli pitoisuuksia nostetaan pikku
hiljaa ihon tottumisen myötä.

Hoito

Pitkän tauon jälkeen minulle tehtiin peruspuhdistus ja "vitamiinitankkaus" ihon kosteustasapainon boostaukseksi. Höyrytyksen ajan pintapuhdistuksen tehostajana Environin puhdistava kaoliininaamio Clay Mask. Siihen lisänä pieni määrä mineraalijauhetta avaamaan huokosia t-alueella.
Imeytystä tehostettiin seerumilla ja A-vitamiinigeelillä, matalataajuisella ultraäänellä ja naamiolla. Pulsoivalla sähkövirralla "lukitaan" hoitoaineet iholle. Iholla tuntuu sellaista pienen pientä pistelyä ja korvissa inisee eli ei mitään sähköshokkeja.

Lopuksi naamio poistetaan nostamalla se pois iholta ja lisätään suojavoiteeksi Avst4-hoitovoide. Tämä oli se blogissa aiemmin nähty horror-maski. joka kuoritaan kokonaisena kasvoilta pois. Face off -tyyliin.
Kotihoito

Kotihoitoon sain aamuin illoin AVST4-voidetta. Välissä oli ollut pieni tauko AVST5-voiteen loputtua ja kun halutaan välttää a-vitamiinireaktio (ihottuma) palataan askel taaksepäin ja otetaan vauhtia uusiksi nelosella. AVST-voidetta laitan silmänympärysiholle sekä koko kasvoille, kaulaan ja dekolteelle.A-vitamiinihoidon lisäksi C-Boost voide on edelleen käytössä. C-vitamiinivoide on tarkoitettu pigmenttihäiriöiden ehkäisyyn, aurinkovaurioiden ja couperosan hoitoon ja pintaryppyjen siloitukseen. Tätä käytän sekä silmänympärysiholla, mutta myös kokonaan kasvoille, kaulaan ja dekolteelle.

Super Moisturiser Plus on mahdollisen pintakuivuuden ehkäisyyn ja tietty RAD15-aurinkosuojaan.  Alkuun iho putsataan edelleenkin sarjan puhdistusemulsiolla ja kasvovedellä. Kristiinan ohjeiden mukaisesti käytössä on myös Environin Revival Masque AHA-happonaamio, joka on suuri suosikkini. Tätä käytän pari kertaa viikossa. Iho on oikeasti paljon parempi aina tämän jälkeen, kirkkaampi ja heleämpi. Naamio oli kesän ajan pois käytöstä, koska oleilimme auringossa mökillä väkisinkin aika paljon ja auringon kanssa se ei ole hyvä yhdistelmä.
aMyös Roll-Cit-rulla eli mesoterapia on ollut tauolla kesän ajan. Ei olisi pitänyt, mutta jotenkin unohdin rullan kaupunkiin. Nyt sekin on otettu takaisin rutiineihin ja rullailen pari kertaa viikossa illalla kasvojen puhdistuksen jälkeen. Näin hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin.Environin RAD15-aurinkosuojasta on tullut vakiokamaa ja käytän sitä myös Pikku Murulle. Hänellä on tosi herkkä iho ja suuri osa aurinkovoiteista tekee ihottumaa. Tämä on ensimmäinen aurinkovoide, joka ei ole tehnyt mitään reaktiota hänelle eli perheen naiset käyttävät tätä säästäväisesti.

AVST-sarjan valmistuksessa ei ole lisätty säilöntäaineita. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä, jotta iholle saa täyden hyödyn AVST-tuotteista. Tämä sopii ajatusmaailmaani. Jos kerran ostan luomuhedelmiä, niin miksi ihmeessä pumppaisin ihonkaan kautta lisäaineita itseeni.

Nyt varsinkin mehustuskuurin aikana on ollut kiva huomata, mitä iholle on tapahtunut. En ole vähään aikaan nähnyt ihoani tällaisena. Sen kunto on samanlainen kuin ennenkin, mutta se on jotenkin kirkkaampi, en osaa selittää.

Meillä kaikilla on omat geeniperimämme, jotka vaikuttavat ihoon ja tämän ikäisenä jo reippaalla kädellä. Valitettavasti omani ei ole kovin hyvä ihon suhteen ja siksi yritänkin tehdä kaiken mahdollisen jarruttaakseni kehityksen nopeutta. Mikään sarjahan ei tee ihmeitä, mutta jarruttamiseen parhaimmat pystyvät auttamaan. Toki terveelliset elämäntavat auttavat myös.

Kesäkuun hoidosta on jo aikaa ja seuraava hoitoni on elokuussa.  Hoitoja tehdään nyt tiheään ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. Kerron taas seuraavan kerran jälkeen tuntemuksia.Aikaisempin kokemuksia voi lukea täältä.

Yhteistyössä Environ & Hoitohuone Duetto
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta