Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hei, me mehustetaan 28pv


Nyt on kattilat ja soppakauhat sekaisin keittiössä. Heitettiin Ison Murun kanssa elämä kuukauden ajaksi kokonaan uusiksi ja siirryttiin nestemäiseen ravintoon. Tiedän, nyt mietitte ruudun takana, että jessus sentään nyt ne juo pelkkää viiniä koko kuukauden. Houkutteleva ajatus, mutta vaikka viineistä pidänkin, niin epäilen, etteivät ne ihan kaikkia ravintoaineita sisällä.


Aivan oikein. Olemme aloittaneet mehustamisen ja meillähän ei mitään tehdä silleen pikku hiljaa vaan aloitetaan täysillä ja kunnolla. Tilitän jossakin vaiheessa, miksi tätä tehdään, mutta terveydelliset syyt ovat aika korkealla ja myös painonpudotus hyvänä kakkosena. Kiva nähdä mitä tapahtuu.

Kyseessä ei siis ole mikään 3 päivän mehukuuri vaan Jason Valen SuperJuice Me-kirjan opeilla toteutettava 28pv mehudieetti! Pidätän oikeudet itselläni kuurin lopettamiseen, mutta vain terveydelliset syyt hyväksytään. Luonteen pitää riittää.


Menossa on päivä 2, enkä helpolla pääse. Vaikka viinit ja kahvit on jätetty pois jo muutamaa päivää ennen kuurin aloitusta, on päänsärky aivan massiivinen. Eilen illalla kaaduin sänkyyn ja oli aivan pakko ottaa särkylääke. Tänään sama homma on tapahtunut kahteen otteeseen. Hieman osasin odottaakin tätä, mutta toivottavasti tämä menee ohi huomenna.

Nälkä ei ole ollut missään vaiheessa ja juomat ovat ihan todella hyviä, mutta kerron lisää kunhan nämä hirviät hedarit loppuvat ja pystyn taas toimimaan normaalisti.

Yläkuvassa meidän aamiainen ja jälkimmäisessä lounas. Blogi ei kuitenkaan tule olemaan pelkää mehua seuraavan kuukauden aikana, vaan minulla on jemmassa vähän reseptejä ja viinivinkkejäkin. Todennäköisesti saadaan myös miehinen mielipide tästä mehustamisesta, jos saan mieheni koneen ääreen hetkeksi.

Että tällaistä elokuun alkua. Onkos siellä muita mehustajia tukihenkilöksi minulle?

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
13 Comments
Share :

13 kommenttia:

 1. Tsemppiä kuuriin! 28 päivän viinikuuri vois olla mielenkiintoinen kokemus ;) Olen katsonut Jason Valen dokkarin ja sen jälkeen tein viikon mehukuurin! Aloitin sen suoraan niin, että edellisenä iltana olin nauttinut viiniä enkä ollut vähentänyt kahviakaan. En kummiskaan kärsinyt kovista päänsäryistä vaikka en tehnyt suolihuuhtelua. Olo oli ihanan energinen ja meinaan tehdä vielä pidemmän kuurin myöhemmin. Pidän myös mehupäiviä. Mehustamiseen jää koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Katsotaan tuleeko siitä katastrofi, aivan karmea, mielenkiintoinen vai positiivinen. Kaikki mahdollisuudet ovat auki, mutta toivotaan että se kallistuu positiiviselle puolelle. Kuukausi on kuitenkin aika pitkä aika :)
   Suurin osa taitaa selvitä ilman suurempia päänsärkyjä ja onneksi sinäkin. Minulla on hieman terveysrasitteita, jotka varmasti vaikuttavat tähän alkuun juuri päänsärkyjen muodossa.
   Täällä jo kovasti odotetaan sitä energisyyttä :)

   Poista
 2. Mahtavaa,kiva seurata! Olen kuukauden päivät suunnitellut mehustimen ostamista. Mitä mehustinta käytätte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Philips Avance Collection mehulinko HR1871/70 eli ihan peruskamaa. Teen siitäkin juttua jossakin vaiheessa, mutta ihan hyvin on ainakin tähän saakka jaksanut tehdä mehuja.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Viime helmikuussa kävimme läpi miehen kanssa juuri tuon 28 pv kuurin ja vedimme loppuun asti ilman 'retkahduksia'. Suosittelen!! Meillä oli myös terveys ensimmäisenä prioteettinä ja laihdutus hyvänä kakkosena.. 6kg itseltä mieheltä tuplat enemmän. Itse olin juuri kauheassa flunssassa ja poskiontelotulehduskierteessä joten ekat viikot meni aika sumussa ja en liikkunut yhtään. Paha olo oli ekan viikon mutta se loppui kun loppui antibioottikuurikin. Sen jälkeen ei ole ollut po tulehduksia vaikka yleensä vedän koko kevään lääkettä toisen jälkeen. Nälkä ei ollut oikeestaan ollenkaan. Vaan mielitekoja ihan hirveesti.. lapset hieman tuskastuivat kun äiti ja isä vain joivat mehuja mutta äkkiä se 4 viikkoa meni. Tsemppiä!! Ja se auttaa todella paljon että perheessä toinen myös mehustaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tsempeistä, tulevat tarpeeseen :) Meillä vähän lapsilla samanlaista tunnelmaa ilmassa, vaikka istuttaisiinkin samaan aikaan pöydässä ruokailun aikana.
   Mahtavat tulokset olette saaneet aikaiseksi, onnittelut! Tuollaisen lukeminen motivoi aina lisää :)

   Poista
 5. Jännä seurata, miten neljän viikon mehukuuri etenee. Itse en kyllä ikinä pystyisi moiseen :D

  VastaaPoista
 6. Nuorempana harrastin mehupaastoja, siitä tulee jotenkin euforinen olo, mutta eikö niiden terveysvaikutuksista olla aika montaa mieltä? Painoa tosin tippui aina kivasti, mutta tuli myös takaisin nopeasti, vaikka siitä ei mihinkään mässäilyyn halua/pysty siirtymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika lailla erilainen kuin nuo valmismehupaastot ovat, sellaiseen en minäkään pystyisi. Terveysvaikutukset ovat ainakain meillä olleet jo nyt todella huikeat eli tämä tehdään vielä monta kertaa uudestaankin.

   Poista
 7. Tää on hoocee :-) Jännityksellä jään seuraamaan! Sen lupaan, että jos vaatekoko putoaa neljällä ja iho ja tukka hehkuu niin että avaruudestakin näkee, niin saatan itsekin alkaa harkita :-)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta