Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

SuperJuice Me -dieetin viikon 3 tunnelmat


SuperJuice Me -dieetin kolmas viikko on takana. Tänään kuuria on jäljellä enää 3 kokonaista päivää.  Ihan huikea kokemus moneltakin eri kantilta. Kiloja on pudonnut lisää ja terveysvaikutukset ovat säilyneet. Mentaalimaailma on jo selkeästi siirtynyt kuurin loppuun ja ruokakirjojen selaaminen on täydessä vauhdissa. Uusia reseptejä pulppuaa mieleen ja kaipaan ruokaa. Olen jo visioinut kasvisgratiinin lautaselle ja odotan niin järjettömän paljon ensi tiistaita, kun saan aloittaa ruokailut.


3. viikko

Kolmas viikko meni pienessä motivaation puutteessa. Into taantui ja olo oli hieman tahmea muutaman päivän ajan. Normaalisti erittäin kivuliaat kuukautiskivut loistivat poissaolollaan, eikä perinteistä 3 päivän PMS-migreeniä tullut. Aivan huikea edistysaskel. Jäin miettimään, että montakohan päivää ennen kuukautisia pitäisi aloittaa mehustus, jotta vastaavat edut säilyisivät? Tätä tulen ehdottomasti kokeilemaan. Mehustuksella on siis selkeästi erittäin suuri vaikutus hormonitoimintaan.


Suolisto on pysynyt hyvässä kunnossa eli se on korjaantunut rautakuurin aiheuttamista ongelmista. Olen syönyt mehujen lisäksi Precosaa ja Vivomixiä. SuperJuice Me-kuurin aikana kuuluukin käyttää hyviä bakteereita, mutta olen tuplannut annostuksen suolistoni takia.

Ruokailujen sosiaalinen merkitys perheelleemme on konkretisoitunut kuurin aikana. Kaipaamme yhteisiä ruokahetkiä lasten kanssa ja niin kaipaavat lapsetkin. Haluan maistella ruokaa, kun teen sitä. Enkä suinkaan laittaa lapsia maistamaan, kuten olen tehnyt nyt. Tämän kuurin aikana lapset ovat syöneet todella paljon kasviksia, koska niitä on kaappi täynnä jatkuvasti. Tästä emme tule luopumaan. Kasvisten määrä ruoassamme kasvaa entisestään ja paljon. Lihaa en kuitenkaan missään tapauksessa meinaa jättää pois. Pakastimessa on onneksi edelleen viime vuoden riistaa ja toiveissa on, että uuttakin tulisi tänä vuonna.

Mehut maistuvat taas hyviltä ja niiden teko on nopeutunut huikeasti. Kirjasta ja appsista on hyötyä varmasti jatkossakin eli reseptit pysyvät käytössä tulevaisuudessakin. Yritän myös totuttaa lapsia viherjuomiin. Tällä hetkellä tulokset ovat vielä vähän heikkoja.Olen menossa verikokeisiin ensi viikolla, jolloin näen tuloksia, mitä kropalle on tapahtunut kuukauden aikana. Erittäin mielenkiintoisena pidän verensokeriarvojani, josta paastosokeri oli hieman kohonneena viimeksi. Kuurin aikana on käytetty paljon hedelmiä, joita olen vältellyt normaalisti. Kuitenkin kuurin tehneet kertovat verensokerien normalisoituneen kuurin aikana. Kilpirauhasarvoni olivat pahasti vajaalla kuurin aloittamisen aikaan ja lääkitystä minulla ei enää ole. Jännä nähdä ollaanko menty huonompaan vai parempaan suuntaan.

Mieheni verenpaineet ovat edelleen täysin normaalit ja lääkitys on lopetettu. Kuukauden mehustuskuurilla saa siis erittäin korkean verenpaineen alas, mutta lääkityksellä ei - mielenkiintoista. Itse asiassa paineet alkoivat putoamaan kolmen mehustuspäivän jälkeen. Jos kärsisin korkeasta verenpaineesta, saattaisin mielummin mehustaa kuin syödä lääkitystä ja niin tehdään meilläkin jatkossa. Pientä salapoliisintyötä pitää tehdä, jotta saamme selville, mitkä kaikki ainesosat ovat niitä eniten vaikuttavia ja miten usein mehuja pitää juoda, jotta paineet pysyvät alhaalla. Mieheni painonpudotus on ollut huikea. Minulta on pudonnut puolet vähemmän.

Kaiken kaikkiaan täällä on hyvin tyytyväinen perhe kolmen viikon jälkeen.

Tässä taas yksi hyvin vihreä resepti, kuten kuvien aineista pystyy päättelemään. Tämä on koko ohjelman ns. vihrein juoma ja jollakin oudolla tavalla olen alkanut tästäkin pitämään. Elääköhän sisälläni sittenkin pieni ituhippi?

Ensi viikolla onkin sitten ohjelman päätös ja luvassa on aika mukava arvonta teille.

Ihanaa viikonloppua hellan ja mehujen välistä!The diuretic one
(yksi annos)
1 päärynä
1/2 kurkku
1/2 lime luomu
2 parsaa
1 sellerinvarsi
1 iso kourallinen pinaatinlehtiä
jäitä

Laita kaikki kasvikset ja hedelmät mehustimeen ja kaada mehu sen jälkeen tehosekoitiimeen jäiden kanssa. Sekoita. Jäät voi lisätä myös sellaisenaan mehun sekaan, mutta seos jäähtyy paremmin kun jäät rikotaan.

SuperJuice Me -dieetistä aiemmin kirjoittamani jutut löytyvät täältä.


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Upeaa. Itse olen silloin tällöin pitänyt viikon kestäviä mehukuureja, mutta en ikinä noin pitkää.

    VastaaPoista
  2. Itsekin olen pitänyt viikon kuurin sellaisilla kaupan mehuilla ja vannoin silloin, että ei ikinä enää. No, never say never - ja olihan tämä todella erilainen, suorastaan kulinaristinen mehustuskuukausi :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta