Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Malja rakkaudelle ja viinille


Viinipäiväntasaus on lauantaina ja äkkiseltään voisi kuvitella, että kaikki olisi valmiina viimeistelyä lukuunottamatta. No, mutta enhän minä olisi minä, jos kaikki olisi valmiina ajoissa. Valkoviinimme matkusteli vielä tunti sitten ystävän autossa Turusta Poriin. Eihän sitä löytynytkään Porin Alkosta, mutta onni on ystävät, jotka kiikuttavat viinilaatikoita pitkin Suomea.

Nyt kuitenkin kaikki huomiset viinit ovat määränpäässään ja tässä ne ovat. Alkumalja ja valkoviini ovat Alkon vakiovalikoimasta. Rosésamppanja on Alkon tilausvalikoimasta ja punaviini on Viinikellarin nettikaupasta. Linkit ovat viinien nimissä, jos haluatte kurkata tarkempia tietoja viineistä. Omat ajatukset viineistä kerron Viinipäiväntasauksen jälkeen ruokareseptien kera.Alkumalja
Lanson Black Label Champagne

Hyvästeltävä 
valkoviini 
Luca G Lot Chardonnay 2012


Aistit puhdistava 
samppanja
Lanson Rosé Champagne Brut

Tulevaisuuden malja
punaviini
Rignana  Chianti Classico Riserva 2012

Huomenna talo tulee täyteen ystäviä. Emännällä ja isännällä pitää kiirettä, että kaikki on valmiina iltapäivään mennessä. Pitää kuitenkin muistaa, mikä juhlan alkuperäinen tarkoitus on ja mistä se on syntynyt ja sen myötä unohtaa liiallinen kiire, joka aina välillä lyö läpi ainakin minusta.

Viinipäiväntasaukseen ei kuulu stressi. Viinipäiväntasaukseen kuuluvat ystävät, rakkaat, hyvä ruoka, upeat viinit,  puheensorina, nauru, lisää ruokaa, ihanat tuoksut, kaunis musiikki, maailman parantaminen, halaukset ja tieto siitä, että saa olla maailman ihanimman ja rakkaimmat ihmisen vieressä päivästä toiseen. Jos kaikki servetit eivät ole ojennuksessa, mitä sitten.

Antakaa arvoa niille ihanille ihmisille, joiden kanssa saatte viettää aikaa. Pysähtykää ja miettikää miten onnekkaita olette ja kohottakaa malja tulevaisuudelle, hyvälle ruoalle, viinille ja rakkauden voimalle!

Kiitos elämäni suurelle rakkaudelle, ilman sinua en olisi koskaan löytänyt itseäni enkä viinipäiväntasausta. Onni on tässä!

Kuva: Harri Virta

  Jakakaa omat Viinipäiväntasaus tarinanne somen puolella #viinipäiväntasaus, niin saamme seurata niitä. Voitte myös lisätä omia kuvianne https://www.facebook.com/Viinipaivantasaus/ -sivustolle facen puolelle.

 Ihanaa Viinipäiväntasausta!
Aikaisempia juttuja Viinipäiväntasauksesta löydätte täältä. 

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta