Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku


Alan pikku hiljaa ymmärtämään mitä ruuhkavuodet tarkoittavat. Tähän saakka olen kuvitellut selviäväni niistä ohimennen, mutta en enää. Mikään ei tapahdu enää ohimennen, kuin korkeintaan ajan kuluminen, se juoksee ja lujaa.

Turun reissu oli juuri sitä mitä tarvitsin. Ystäviä, viikonloppu hotellissa ja valmiita ravintolapöytiä. Siinä ainekset täydelliseen viikonloppuun, josta muotoutuikin todellinen luksusviikonloppu.

Lähtö Turkuun ei sujunut kuin Strömsössä, ehkä sen oli tarkoitus valmistaa minua, jotta varmasti osaan arvostaa viikonloppua. Universumille tiedoksi - olisin osannut arvostaa muutenkin.  Pikku Murun avaimet hukassa, niin pyörän kuin kodinkin. Ehdottoman hyvä aloitus matkalle. Avaimet löytyivät niinkin oudosta paikasta kuin jumppapussi, miten sellaista nyt olisi mitenkään voinut muistaa, kuten ei myöskään sitä, että koulusta piti tulla suoraan kotiin. Alan olemaan melko varma, että murrosikäisten vanhempien ainoa tehtävä on selvitä hengissä siitä ajasta.

Kun pääsimme Turkuun Radisson Blu Marina Palaceen, huokaisin syvään, nautin GinTonicin ja muutuin Tuhkimoksi. Kun saavuimme huoneeseemme, en ollut uskoa silmiäni. Meidät oli siirretty sviittiin. Osui ja upposi, aivan täydellistä ja juuri sitä mitä Tuhkimo tarvitsee täydelliseen viikonloppuun ilman lapsia. Vaikka vietänkin kesäni luonnonhelmassa mökillä, olen edelleen yhtä heikkona luksukseen. Ehkä juuri ne pitävät elämän sopivassa tasapainossa - universumille tiedoksi tämäkin.


Turku on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle, vaikka se on mielestäni yksi Suomen kauneimmista kaupungeista. Kaupunki on täynnä mahtavia ravintoloita, kahviloita ja ihania sisustusliikkeitä. Opiskeluaikaan DBTL oli aina ehdoton must festari. Onneksi paras ystäväni asusteli juuri siihen aikaan Turussa.

Super Breakfast 

Radisson Blu -hotellit ovat hehkuttaneet uudistunutta aamiaiskonseptiaan, eivätkä turhaan. Vaikka lauantaina olimme viimeisten joukossa aamiaisella, oli kaikki edelleenkin siististi ja kulhoja täydennettiin. En ole käynyt muissa Radisson Blu -hotelleissa uudistuksen jälkeen, mutta ainakin täällä visuaalisuus oli viety huippuun. En ole koskaan ollut näin kauniilla aamiaisella ja se on paljon sanottu. En myöskään yht´äkkiä keksinyt mitään mitä sieltä olisi puuttunut. Aivan valtava valikoima kaikkea myös kaikkea terveellistä ja ei niin terveellistä.  Täydellinen aamiainen!

Näkymät huoneemme ikkunasta olivat joelle kahdesta eri suunnasta ja ikkunalaudoille mahtui istumaan, ihailemaan laivoja, aurinkoa ja iloisia viikonlopun viettäjiä.  Niin ja sanoinko jo, että saunassa oli ikkuna. Mikä ihana lukaali!

Kun lähdimme ajamaan takaisin kotiin, Tuhkimo pysäytti kurpitsavaunut kahden nimeltä mainitsemattoman huonekaluliikkeen kohdalla ja Prinssi oli sitä mieltä, että taika raukeaa. Minä olin sitä mieltä, että jokaisella oman elämänsä Tuhkimolla pitää olla vähintään pari lipastoa tuliaisiksi matkoilta, eikä Prinssi kadonnut matkalla.

Odottakaas kun kerron, mitä Tuhkimo söi Turussa, se onkin jo eri satu.


------------- Radisson Blu Marina Palace offers amazing views over Turku and is situated probably in the most beautiful spot in the city centers riverside. Cinderella got her perfect weekend with the Prince in a georgeous suite, where even sauna had own view to the riverside. 

I also highly recommend their new Super Breakfast. It was my best hotel breakfast ever and that´s a lot said. A lot of healthy and local foods, but also not so healthy to keep me in balance. What was excellent, that everything was so visually beautiful. Even small tags in the jars. So they have really thought it well.

Hotel also offers own parking area inside the hotel. 


-----------------


Yhteistyössä

Radisson Blu Marina Palace
Linnankatu 32
20100 Turku
Puh: 020 1234 700
Fax: 020 1234 740
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta