Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Environ hoidot jatkuvat


Nyt siirrytään hetkeksi pois patojen ja viinilasien luota ja keskitytään siihen, mitä tehdään kun geeniperimä ei ole siunannut parhaalla mahdollisella iholla.
Kun elokuussa kävin viimeksi kosmetologillani Hoitohuone Duetossa, oli Kristiinan analyysi huojentava. Kesä, merivesi ja hoitorutiinit olivat pitäneet ihon suhteellisen hyvässä kunnossa. Koska kesällä ihonhoitoni tapahtuu lähinnä mökin saunassa oli AVST-kosteuttava naamio käytössä koko kesän ajan, mutta revival masque AHA-happonaamiota en uskaltanut käyttää koska aurinko on armotonta merenrannalla. Kosteuttavan naamion lisäksi käytin suolaa ihon kuorintaan. Myöskin mesoterapia eli neulaus oli jäänyt väliin kesän ajaksi, lintsasin.

Kristiina teki elokuussa aikaisempien kaltaisen peruspuhdistuksen ja vitamiinitankkauksen naamioiden kera (kuvassa oleva halloween pimu), mutta nyt mukana oli taas A-vitamiinihoidon tehostuksena Retinol Intensive Seerum maskin alla boostamassa a-vitamiinia ihoon ja parantamaan auringon aiheuttamia vaurioita. Retinol onkin ihan oma juttunsa tässä Environin sarjassa ja se otetaan nyt mukaan myös kotihoitoon. Jännä nähdä mitä iho tykkää, koska se on jo ns. hard stuff. Vielä en osaa sanoa sen vaikutuksesta enempää. Hoidon jälkeen iho oli jälleen tosi rauhallinen, mutta viikko hoidosta selkeää puhdistumista tapahtui.Kotikäytössäni on ollut edelleen hyväksi havaitut AVST-puhdistusemulsio, AVST kosteuttava kasvovesi ja AVST-silmämeikin puhdistusaine. Putsarin pumppupullo on loistava, koska annostus on tismalleen oikea eikä siihen suuntaan. Välillä kesäaikaan tuli putsarilla poistettua silmämeikkejäkin saunalla. Minulle on jäänyt tapa käyttää erikseen silmämeikin puhdistusainetta eli aina kun sitä on saatavilla, sitä myös käytän.C-boost -voide on ollut parantamassa kesän aurinkovaurioita sekä pientä couperosaa ja sen lisäksi on ollut ensin AVST-4 ja nyt AVST-5 voide. Nyt ollaan taas takaisin korkeimmalla AVST 5-tasolla. Lisäksi olen käyttänyt silmänympärysvoidetta iltaisin. Revival masque on ollut käytössä 1-2 kertaa viikossa ja olen useimmiten jättänyt sen yön ajaksi vaikuttamaan.
Neulaaminen on otettu takaisin rutiineihin. Suositus neulaukseen on 5 kertaa viikossa, mutta ihan tähän en ole vielä päässyt, mutta siihen pyritään. Neulauksen tarkoituksenahan on saada vaikuttavat aineet imeytymään syvemmälle ihoon.

Otin myös uudestaan käytöön päänähalle tarkoitetun hair & scalp-nesteen. Se ravitsee päänahkaa ja stimuloi hiusjuurta ja sitä todellakin tarvitsen. Hiustenlähtöni kun ei ole rauhoittunut, eikä syytä ole vieläkään löydetty.

Seuraava hoitoni on ihan pian. Hoitoväli on nyt 3 kk ja tehot ovat korkeat, joten tuloksia syntyy. Taisteluni ei niin hyvää geeniperimää vastaan jatkuu. Olen edelleenkin hirmu tyytyväinen Environin tuotteisiin ja Kristiinan hoitoihin. On onni, kun on näin osaava ja ihana kosmetologi!

Aikaisempia juttujani Environista ja miten aloitus sujui, pääsee lukemaan tästä. Lisää voi käydä myös kyselemässä Helsingin I love me -messuilla, joissa Environ on myös mukana.

Lisää kokemuksia voi lukea ainakin Fab Forty Something ja Maijan Maailma -blogeista.


Yhteistyössä Hoitohuone Duetto ja EnvironQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta