Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Joulutervehdys


Ihanaa vihdoinkin on joulu. Olen tämän viikon aikana yrittänyt siivota taloa. Se on tarkoittanut kaapista kaatuvien kasojen setvimistä. Aika hyvällä mallilla kasat ovatkin ja onneksi osa kaapeistakin. Siivousta ei tehty joulun takia vaan ihan käytännön syistä, on mukavampi avata kaappi kun lattialle ei kaadu koko kaapin sisältö. 

Joulupöydän antimet ovat valmiina ja joulun jälkeen on luvassa paljon uusia reseptejä, kuten maailman paras ja mehevin bostonpulla luumulla ja vaniljatäytteellä. Toinen on jo syötynä ja lapset rankkasivat tämän aika korkealle. Luvassa myös katastrofin ainekset sisältänyt joulukakkudraama. Lopullinen tulos selviää vasta huomenna. 

Ensimmäistä kertaa jostakin syystä ulkona oleva pimeys ja vihertävä ruoho eivät jostakin syystä haittaa yhtään. Ehkä viime jouluinen Thaimaan reissu sai ymmärtämään, ettei se lumeton joulu olekaan niin paha juttu. 

Nyt kaadan itselleni lasillisen viiniä ja menen Ison Murun kainaloon television ääreen katsomaan joululeffaamme Rakkautta vain. Olemme nähneet sen varmasti 20 kertaa, mutta jostakin syystä siihen ei kyllästy, ei kumpikaan meistä. Vielä joulusukkien ripustus takan reunalle kun Pikku Murut ovat menneet nukkumaan ja kaikki on valmiina. 


Nautinnolista Joulua teille kaikille ihanille!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta