Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Nainen autokaupoilla


Vuoden alku tuntuu vapauttavalta. On hyvä hetki aloittaa uusia juttuja puhtaalta pöydältä ja ostaa tyhjiä muistikirjoja. Uuden muistikirjan aloitus tuntuu aina yhtä hyvältä.

Tämä vuosi ei kuitenkaan startannut aivan toivotusti tai ehkä puhdistin pöytää vähän liiankin innokkasti, koska tyrkkäsin autoni nokan niin pahasti lyttyyn, että lunastukseenhan se meni.  Istuskelin tammikuun 2. päivänä sairaalassa tarkastusta odottaen shokista valkoisena, eikä uusi vuosi tuntunut ollenkaan vapauttavalta.

Kuva lainattu Citroenin sivulta
En ole koskaan ollut auto-orientoitunut. On aivan sama millainen auto minulla on, kunhan se toimii eikä se ole ruma. Nyt kun perheessä on vain yksi auto, olen joutunut totetamaan, ettei homma toimi näin. Lapset tarvitsevat kuskauksia harrastuksiinsa, enkä osaa laskea liikkeitäni niin, että tietäisin missä liikun ja milloin. Haluan riippumattomuuteni takaisin!

Olen siis yrittänyt tutustua autoihin ja asiantuntevasti vertailla eri vaihtoehtoja. Valitettavasti olen ulkonäköorientoitunut autojen suhteen. Ainoa asia mikä niissä kiinnostaa ulkoisen kauneuden lisäksi on sisällä olevat laitteet. Saanko Spotifyn soimaan ja toimiiko ilmastointi automaattisesti? Oikeastihan niillä pärjää jo aika pitkälle. Niin ja auton pitää olla musta, paitsi jos täydellinen varustelu löytyy jonkun muun värisestä. Enkä halua isoa vaan pienen ja ketterän.

Näillä kriteereillä löytyy aika paljon autoja ja niistä pitäisi pystyä löytämään se oma. Ihan mahdoton homma. Miten ihmeessä usein autoa vaihtavat jaksavat rämpiä tällaisessa viidakossa? Mitä enemmän olen vertaillut ja lukenut, sitä kalliimmaksi on auto mennyt. En halua laittaa autoon mitään suuria summia, sillä rahalla on niin paljon parempaakin käyttöä, mutta haluan kuitenkin turvallisen auton. Niin ja kivan näköisen, Spotifyn ja ilmastoinnin. Tällä hetkellä tutkimukseni näyttää kuitenkin. ettei Spotify taida toimia kuin aivan uusimmissa autoissa. Mikä pettymys!

Saapi nähdä mitä viidakosta löytyy, mutta tällä hetkellä olen hyvin mieltynyt ranskalaisiin. Olihan edellinenkin autoni ranskalainen ja se palveli minua 10 vuotta.

Selvitystyöt jatkuvat...

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Voiko auto muka olla muuta kuin ranskalainen? Ja punainen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, ranskalainen ja musta ;) Vaihtelu voi virkistää, edellinen kun oli punainen.

   Poista
 2. Spotifyn kuunteluun riittää, että auton äänentoistojärjestelmässä on bluetooth ja puhelimessa Spotify.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta