Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lapland Hotels Tampere kuplassa


Viikonlopun mittainen kahden hengen loma Tampereella. Paljon odotettu, kun vielä löysimme hotellin, joka poikkeaa ympäristöstään niin, että tekee oman kuplan. Tiedättekö sellaiset kuplat, joiden ulkopuolelle ei välttämättä tee mieli lähteä, kun sisällä on niin hyvä olla? Olen joskus viettänyt kupla-aikaa mieheni kanssa Kämpissä, mutta vastaaviin kuplahotelleihin en ole törmännyt Suomessa. Etsintä jatkuu.

Lapland Hotels Tampere vie Lappiin, sellaisella hienostuneella ja tyylikkäällä tavalla. Sellaisella, että perjantai-iltana saavuttuamme mietin oikeasti kaksi kertaa haluanko lähteä enää huoneesta vai tilaisinko huonepalvelusta ruokaa ja avaisin samppanjapullon. Karkit ja lehdet oli pakattu mukaan jo kotona. Iso Muru voitti, avasimme samppanjapullon ja kävimme syömässä kuplan ulkopuolella vain palataksemme nopeasti takaisin.
Synttäriaamu alkoi samppanjalla ja toisellakin lasilla, mutta juuri niin hitaasti kuin synttäriaamujen kuuluukin alkaa. Siunattu olkoon hotelli, jonka aamiainen on tarjolla 11.30 saakka. Täydellinen aamiaisaika ja mikä parasta aaminen kävi brunssista. Poron mustamakkaraa, blinejä, mustikkamehua, erilaisia eksoottisia lapin kaloja, savulihaa ja munakkaita valinnan mukaan. Ainoa huono puoli oli, että aamiaisen jälkeen teki mieli taas huoneeseen huilailemaan. Onko se oikeastaan huono asia, kun on lomalla?

Hotellilla järjestettiin lauantaina Tampereen Viinitukun suuri viinitasting, johon osallistui lähemmäs 40 eri tuottajaa ympäri maailmaa. Iltapäivämme kuluikin suuressa viinikuplassa, jossa oli aivan huiketa viinejä. Valitettavaahan näissä tastingeissä on, ettei niissä voi juoda, koska sen jälkeen ei arvioinnista tule mitään. Ei hätää, otin kaikki hyvät muistiin teitä varten. Onneksi huoneessa odotti riittoisa samppanjapullo, josta sain vieläkin lasillisen ennen illallistamme. Illallinen oli kuplan sisällä eli hotellin ravintolassa, joka tunnetaan nimellä Kitchen & Bar Dabbal. Kirjoittelen illallisesta vielä oman juttunsa, koska se sellaisen ansaitsee.

Ihania uusia tuttavuuksia, ehkä maailman suloisin nuoripari illallisella vieressämme. Suuria ruokakeskusteluja Oulun ravintoloitsijan kanssa ja persoonallisia viinintuottajia. Niitä oli lauantai-ilta ja yö tulvillaan. Aamuyöstä oli ihana käpertyä kullan kainaloon ja todeta syntymäpäivän olleen täydellinen.Sunnuntaiaamu valkeni myöhään. Siunatut pimennysverhot ja myöhäinen aamiainen ja kerrankin hyvät unenlahjat myös hotellissa. Pienen sivistyneen seitin kevyen pääsäryn saattelemana starttasimme iltapäivällä auton kohti kotia, jossa pöydällä odottivat lasten onnittelukortit ja maailman parhaasta marengista tehty kakku. Olipa poikani leiponut Omarpäällysteistä masaliisaa. Parisuhdelomat tekevät niin hyvää kaikille!


Kenelle? Kuplaan haluaville pariskunnille ja porontaljojen silittelystä pitäville esteetikoille, mutta myös rauhoittavaa ympäristöä kaipaaville lapsiperheille.

----------


We had a most perfect birthday weekend at Lapland Hotel Tampere. This hotel took us to Lapland and made a bubble that I did´t want to leave from. The whole hotel is pure visual pleasure for eyes.

If you want to experience the feeling of Lapland and cannot travel there, I recommend trying Lapland Hotel Tampere. Even their excellent breakfast selection as their a la carte restaurant has a strong influence from Lapland.

For who? Couples that want to experience Lapland without travelling there. For families that want a relaxing atmosphere.puh. (03) 383 0000
Yliopistonkatu 44
33100 Tampere
tampere@laplandhotels.com

------------Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
SaveSave
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta