Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Iholla - Environ tehot kasvavat


Mikä nautinto olikaan käynti kauneushoitolassa. Ei pelkästään ihonhoitoa, vaan samalla parannettiin yritystoimintaa, hoidettiin sielua, mietittiin ruoka-asioita, vaihdettiin reseptejä ja päiviteltiin lasten asioita. Ihmeen paljon sitä ehtii kahdessa tunnissa ja siinä samalla puhdistetaan iho ja annetaan sille tehohoitoa. Sellainen on minun kosmetologini, mutta toki meillä on se 20 vuoden yhteinen hoitohistoria, joka antaa luottoa suuntaan jos toiseenkin. 

Viime kerralla Environ hoitotuotteistani päivitettiin muutamia kokonaan uusiin. 
- Avance Intensive - Avance sisältää kolmea superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6, jotka auttavat madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana.
- Retinol 1sisältää erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia. Geeli ylläpitää nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa.

Tekstit ovat suoraan esitteestä. Minähän en ihan oikeasti ymmärrä näiden sisällöistä edelleenkään kuin sen, että niissä on hyviä vaikuttavia aineita ja lisäainemäärät on yritetty pitää mahdollisimman pienenä. Onneksi minun ei tarvitse tietääkään enempää, siksi minulla on kosmetologi. Näiden hoitotuotteiden lisäksi käytän edelleen silmänympärysvoidetta, koska luomet kaipaavat lisäkosteutusta talvella.


Kolmen kuukauden käytön jälkeen tuntui tosi hyvältä. Iho "kukkii" ainoastaan PMS-aikaan ja nämä näppylät saa nopeasti pois laittamalla tupla-annokset A-vitamiinivoidetta näppyyn. Muuten iho on ollut hyvässä kunnossa eikä talven aiheuttama kuivuus ole ollut niin pahana riesana tänä vuonna. Couperosa ei ole edennyt ja mielestäni ne muutamatkin jäljet ovat muuttuneet hailummaksi. Iho on tasainen eikä punoita ylimääräisiä. 

Kristiinan ohjeiden mukaisesti käytössä on suuri suosikkini Environin Revival Masque AHA-happonaamio pari kertaa viikossa. Iho on aina käytön jälkeen kirkkaampi ja heleämpi. Tämä on ehdottomasti paras käyttämistäni naamioista.Myös mesoterapia eli neulaaminen jatkuu, mutta ei niin tiheään kuin pitäisi. Viisi kertaa viikossa olisi hyvä määrä tai ainakin vähimmäismäärä. Lupaan parantaa tapani ja lisätä iltarutiineihin. Näin hoitotuotteet imeytyvät ihoon paremmin ja tulokset ovat parempia.

Edellä mainittujen lisäksi käytössä on ollut AVST-puhdistusemulsio, AVST kosteuttava kasvovesi  AVST silmänympärysvoide ja AVST-silmämeikin puhdistusaine sekä päänahalle tarkoitettu hair & scalp -neste. Hiustenlähtöni on vihdoinkin rauhoittunut ja nyt odotellaan millaisena uusi kasvaa - toivottavasti kasvaa.

Olen aina ollut todella tunnollinen ihonhoitaja ja puhdistaja. En ole koko elämäni aikana nukkunut meikkien kanssa, no ehkä pari kertaa, mutta yhden käden sormilla voi laskea. Ikinä en ole niin väsynyt, ettenkö puhdistaisi ihoani kunnolla. Olen myös aloittanut silmänympärysvoiteiden käytön paljon ennen kuin ainokaistakaan ryppyä näkyi. Jotakin on siis tehty oikeinkin, mutta aurinkoa on varmasti tullut liikaa. Teininä on käyty solariumissa. Silloin niiden vaaroista vielä tiedetty mitään tai ei niitä ainakaan noteerattu. Rusketusta piti saada. Toivotaan, että hinta siitä ei tule olemaan liian korkea. Näitäkin vaurioita yritetään nyt hoitaa Environin ja Kristiinan avulla.

Mikä oli tämän kertainen tuomioni kosmetologilta? 
Leuassa nyt jonkin verran epäpuhtauksia + iso paukama (kyseessä hormonimyrskyn aiheuttama paukama), muuten iho kunnossa, mutta hieman pintakuiva.
Eikös tämä kuullostanut jo melkein hyvältä, kun ottaa huomioon talven vaikutuksen ja sen, etten päässyt tänä talvena mihinkään lämpimään. Tämä ei saa toistua, eikä tulla tavaksi. 

Hoito
Tehtiin Environ Cool peel-hapotus ja tehoimeytys Environ IONZYME DF II -koneella.

Maitohappokuorinta lyhyellä hapotusajalla on tehokas ja turvallinen käsittely iholle, se alentaa tulehdusta iholla (pustulat/finnit) pehmentää ihon pintajuonteiden linjoja. Loistava aikuisen ihon hoitoon, jossa on epäpuhtauksia ja halutaan vaikuttaa tasoittavasti hienoihin pintajuonteisiin.

Environ IONZYME DF II -kone on yhdistelmä sono- ja iontoforeesia.
Sonoforeesi on matalataajuista ääniaaltoa, joka aiheuttaa pieniä väriseviä "taskuja" lipodikerrokseen. Tätä kutsutaan kavitaatioksi. Matalataajuinen ääniaalto saa aikaan enemmän kavitaatiota kuin ultraääni ja siksi Environ käyttää sitä. 

Lipidikerroksen kavitaatiokuplat muodostavat vesiliukoisia kanavia ihon alimpiin kerroksiin, jolloin paikallisesti lisättyjen vaikuttaja-ainemolekyylien kulku helpottuu. Matalataajuinen sonoforeesi ei synnytä korkeaa lämpötilaa, joten asiakkaan iho on turvassa. Tosiasia on, että matalataajuinen sonoforeesi ei vahingoita soluja ja syntyneet "taskut" pysyvät auki noin tunnin ajan.
Iontoforeesissa voidaan käyttää tasaista tai pulsoivaa sähkövirtaa tehostamaan aineiden imeytymistä ihoon syvemmälle. Käsittelyä tehostaa vielä ensin iholle tehty sonoforeesi, jolloin kavitaation luotua taskut iontoforeesi "puskee" hoitoainemolekyylit syvemmälle.
Sono- ja iontoforeesikäsittelyt voidaan tehdä eri käsittelyinä peräkkäin tai ihoa voidaan käsitellä hoitopäällä, josta tulee samanaikaisesti kummatkin foreesit. (Teksti Kristiinalta)

Näin siis tehtiin minulle. Ensin iholle kuitenkin levitettiin Sono DFP 312-peptidiseerumi joka sis. kolmea eri peptidiä pehmentämään juonteita ja kiinteyttämään ihoa. Vahvistaa myös aurinkovaurioista ihoa, parantaa ihon väriä ja elastisuutta stimuloimalla hyaluronihapon, kollagenin, elastiinin ja glykosaminoglykaanien tuotantoa. Tämä siis imeytettin son-iontoforeesiyhdistelmällä.
Peptidiseerumin lisäksi iholle levitettiin vielä A ja C seerumi A-vitamiinihoidon tehostamiseksi imeytyksellä.
Lopuksi vielä Alginate-naamion ajaksi iontoforeesin tuplatehostamaan hoitoaineiden imeytymistä.
Laitekäsittelyn ja naamiohoidon jälkeen iholle levitettiin lopuksi suojaksi Youth EssentiA C-Quence 1 seerumi ja Defence Cream -antioksidanttivoide.  (teksti: Kristiinalta)


Kotihoitona aloitettiin uutena Environin Youth EssentiA-linjan hoitotuotteilla.
Youth EssentiA sisältää asteittaisen vitamiinihoitomenetelmän, joka on tuttu AVST-linjan hoitotuotteilla. Koska olin jo 5 asteella AVST-tuotteilla, siirryin tässä sarjassa 3 asteen käyttäjäksi.  Youth EssentiA-linjassa tehokkaimpien vaikutusaineiden pitoisuus on maksimissa ja siksi linjan tuotteilla on mahdollisuus saavuttaa nopeammin haluttuja hoitotuloksia iholla.

Uudet kotihoitotuotteeni ovat minulle täysin uusia eli kerron tuntemuksia, kun olen käyttänyt niitä hetken.

- Hydra Intense Cleansing Lotion puhdistusmaito päivittäiseen ihon pintapuhdistukseen
- Vita-Peptide Toner kasvovesi, joka on jo tehokas hoitotuote sisältäen vitamiineja ja peptidejä.
- Vita-Peptide Eye Gel, hyvin kosteuttava silmänympärysgeeli
- Vita-Peptide C-Quance Serum 1, iholle joka on edennyt AVST-linjan 3-tasolle.
- Antioxidant Defence Creme 24h kosteusvoide hoitoseerumin päälle suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Jälleen askel eteenpäin ja kohti tehokaampia aineita. Pidän siitäkin tässä sarjassa, että edetään hiljalleen ja annetaan iholle mahdollisuus tottua, kunnes taas laitetaan lisää tehoa ja taas totutetaan.

Tässä iässä alkaa teho olemaan juuri se sana minkä haluaa kosmetologilta kuulla ja sen myötä odottaa myös tuloksia. Niitä on tullut ja nyt käytössä on todelliset tehoaineet, jotka ovat hinnaltaan myös huomattavasti arvokkaampia kuin edelliset. Nyt on kiva nähdä mitkä ovat vaikutukset 3 kuukauden päästä. Kerron teille taas lisää silloin.

Aikaisemmasta hoitohistoriastani Hoitohuone Duetossa ja Environista pääset lukemaan tästä.


Yhteistyössä Hoitohuone Duetto ja Environ


------------------------

I have had a long history with Environ products and it still continues. My cosmetoligist is taking care of my skin and deciding the products that we will continue with. I a.m very happy with these products and it is really interesting to see how we can still help my skin to cure from "too much sun bathing" -situation. Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta