Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Levottomuutta ilmassa


Tätä se sitten tiesi, kun kirjoittelen levottumuudesta ja muutoksen tuulista. Levottumuus tiivistyi ja ensimmäiseksi kohteekseni joutui pääsi blogini. Valitettavasti en ole vieläkään oppinut suunnitelmallisuuden suurta merkitystä vaan painelen menemään kun siltä tuntuu. Varmasti sitten joskus aikuistun tai sitten en. Enkä oikeastaan edes halua.

Laitoin blogin päreiksi ja olen uudelleenrakentanut sitä pari päivää, kuten olette saattaneet huomata. Edelleenkin blogissa on paljon puutteita, mutta se alkaa jo hahmottumaan sellaiseksi kuin halusin.

Viikonloppuna lupaan jo kirjoitella teille enemmän. Hetken vielä korjailen aiheuttamiani ongelmia. Hain lasillisen skumppaa tietokoneen viereen viilentämään tunteitani, jotka tällä hetkellä muistuttavat hyvinkin paljon alla olevaa kuvaa Chilen El Tation kuumilta geysirlähteiltä Andien rinteiltä (miten ikävöinkään Chileen). Saapa nähdä mihin tämä levottomuus vielä johtaa, kovasti höyryää...
Jos joku kohta blogissa on mielestänne epälooginen tai muuten vain hassusti, niin heittäkää kommenttia. Katsotaan osaanko korjata ja ihan lopullisessa muodossa tämä ei vielä ole. Ainakin mobiilissa logon kanssa on vielä ongelmia, joita en ole onnistunut ratkomaan.

Ihanaa perjantai-iltaa, toivottavasti teillä on vähän pienemmät höyryt ja isommat skumppalasit!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta