Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Paras kukkakaalipyree hääpäivänä


Joskus ne yksinkertaiset asiat ovat vaan niin hyviä. Kuten kukkakaalipyree, rakuunaporkkanat, sisäfilepihvi ja valkosipuli-persiljamaustevoi. Poikani totesi, näyttää hienostuneelta. Ehkä olisi voinut jopa ollakin, mutta kun tykkään tyrkätä maustevoihin kokonaisen valkosipulin (solon). Sen jälkeen se ei ole hienostunutta vaan hiton hyvää.Ainainen vänkäyksemme mieheni kanssa jatkuu. Maustetaanko pihvit ennen paistamista vai vasta sen jälkeen. Toinen paistaa sekkarikellon kanssa ja toinen kääntää kun pisaroi. Voitte varmaan arvata, että minulla ei ole kello kädessä. Loppujen lopuksi molemmat paistavat aivan yhtä hyviä pihvejä, mutta luonne-erot näkyvät tässäkin.

Rakuunaporkkanat valmistuvat käden käänteessä siinä sivussa. Paloiksi, pannulle voin kanssa ja rakuunaa sekaan. Paistele, kunnes al dente ja lisää vielä vähän voita ja suolaa.

Maustevoi ei sekään ota aikaa. Laita valkosipuli tehosilppuriin, hurauta pieneksi, lisää voita ja vaikka kourallinen persiljaa. Hurauta tasaiseksi. Laita kelmuun pötköksi ja anna viilentyä jääkaapissa. Leikkaa paloiksi pihvin päälle.

Lisukkeeksi lempparini, kukkakaalipyree.

Tänään on meidän hääpäivämme, 14 vuotta naimisissa. Nämä alla olevat tuotiin aamulla sänkyyn - täällä on onnellinen nainen.
 Kukkakaalipyree


1 kg kukkakaalia
100g philadelphia tuorejuustoa (ei kevyttä)
25g voita
suolaa oman maun mukaan

Keitä kukkakaalit vähässä vedessä kypsäksi. Älä kaada ihan kaikkea vettä pois vaan säästä 2 ruokalusikallista. Laita kattilaan myös tuorejuusto ja voi ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta suolalla. Yrttejäkin voi lisätä oman maun mukaan.


Bon Appetit, mä menen nyt nauttimaan lasillisen samppanjaa Murun kainaloon.


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta