Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pöytäliina ilman tahroja - totta


Tykkään pöytäliinoista, mutta jostakin syystä ne ovat ensimmäisen ruokailun jälkeen aina valmiita pesukoneeseen. Joko lapsilta kaatuu jotakin tai viinitippoja putoaa pöytäliinalle. Ystävälläni on ihana Nauha ja nappi -myymälä Porissa, jonne suuntaan silloin kun kyse on ompelutarvikkeista, ompelusta, sisustustekstiileistä tai kun haluan kahviseuraa. Hyllystä löytyy toinen toistaan kauniimpia tyynyjä ja upeita turkispeittoja, mutta myös valtava määrä saunatekstiilejä ja niin paljon muuta.

Bongasin Nauhan ja napin hyllystä Jukka Rintalan pöytäliinat, jotka on käsitelty niin, etteivät nesteet imeydys siihen. Selkeästikin liinat, jotka on tehty minun kaltaisilleni mämmikourille, mutta minähän en usko ennenkuin olen kokeillut.
Otin liinat testiajoon Viinipäiväntasauksessa, koska todennäköisyys viinitippoihin oli 100% ja niinhän se todellakin toimi. Tipat jäävät liinan pintaan ja ne pyyhittiin servetillä pois. Samoin kastiketahrat ja muut ruoka-aineet. Tämä siis vinkkinä, jos juhlia on tulossa lähiaikoina. Ehdottomasti toimivat liinat. Testiajo suoritettu pahimmissa mahdollisissa olosuhteissa ja seuraavana päivänä liinat olivat puhtaat.

Näitä on isoina pöytäliinoina ja tällaisinä kaitaliinoina. Samaan sarjaan kuuluvat kynttilät, tarjottimet, servetit ja liinat, jotka kaikki olivat meillä käytössä. Kuvioita on myös erilaisia.

Minusta oli kiva tarjoilla viinit sarjan tarjottimelta, mutta laittaa pöytään rustiikkiset peltitarjottimet antamaan kontrastia kauniille ja herkän oloisille liinoille, joiden luonne on kuitenkin teflonia.


Mariia avasi Nauhalle ja napille juuri verkkokaupan ja sieltä liinat voi laittaa ostoskoriin muualtakin päin Suomea. Sivustolla on tällä hetkellä mahtavia avajaistarjouksia, joita kannattaa käydä kurkkaamassa. Nämä kaitaliinatkin ovat avajaistarjouksessa ja sitten ne ihanat silkkityynyt. Postikulutkin on pudotettu pois. Kannattaa käydä kurkkaamassa.Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta