Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vapun oivallus


Ihana herätä klo 8 pirteänä vappuaamuun ja huomata auringon pilkistelevän verhojen raosta. Oikeasti heräsin siihen kun poikani ilmoitti lähtevänsä pihaan pelaamaan jalkapalloa. No, ihan niin pirteä en sentään ollut, että olisin mukaan lähtenyt.

Oivalsin vasta tänä vappuaattona, että olen tullut siihen ikään, että pakkojuhlien aika on ohi. Koristelimme talon serpentiineillä ja ilmapalloilla. Tein ison kasan maailman parhaita uunidonitseja (lasten ja minunkin mielipide). Herkuttelimme lasten kanssa kotona ja pelasimme illan lautapelejä. Ei siis mitkään valtavat vappubileet, mutta kun ei juhlituttanut sen enempää, niin miksi pitäisi väkisin. Juhlapyhät voi viettää hyvin näinkin ja juhlia voi vaikka jonakin kauniina tiistaina kun siihen on syytä tai kun tuntuu, että on juhlan aihetta. 


Vappupäivän aikaisen herätyksen jälkeen rakensimme aamiaisen kaikkine ihanine herkkuineen periaatteella jokaiselle jotakin. Minulle mätiä ja hanhenmaksaa, ei kuitenkaan samalle leivälle. Pikku neidille perinteiset leikkeleet. Isolle Murulle sillileipää ja pojalleni kylmäsavulohisalaattia ja mätiä. Hippu sai osansa kaikista herkuista. Päivällä käväisimme kaupungilla Cafe Jazzissa brunssilla ja illalla katoimme kolmannen kattauksen iltapalaksi. Nyt on sellainen olo, että kroppa huutaa vihermehua ja saakin sellaisen, mutta vasta aamulla. 


Hyvin rauhallinen ja rentouttava vappu - juuri sellainen vähän mietiskelevä. Toivottavasti teillä oli myös.

Ihanaa viikonalkua!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. Olipa hauskaa viettää vappuetkoja PING Helsingissä! Varsinaisen vapun toteutus omaa ääntä ja fiilistä kuunnellen tässä suorittamisen maailmassa ei ollenkaan huono juttu ja oikein onnistunutkin oli teidän perheen toteutus : ) Se perinteinen vappu ei ole koskaan viehättänyt, siksi aina omat picnicjuhlat ja brunssit!

  VastaaPoista
 2. Aika samoissa merkeissä meni oma vappu. Ruokaa, juomaa ja hyviä ystäviä ympärillä. Kotona ennen kahtatoista. Vappupäivänä ulkoilua ja lepäilyä. Aivan parasta!

  VastaaPoista
 3. Todellakin! Vappuna oli perhebrunssi ja ilmapallot puhallettu, mutta aatto oltiin, löhottiin ja katottiiin elokuva!

  VastaaPoista
 4. Ihana ajatus tarjota brunssilla kaikkien lemppareita! Minulla meni vappu Maltan auringossa ilman sen kummempia vappujuhlimisia. Hyvää ruokaa ja lasi viintä.

  VastaaPoista
 5. Ihanan rento vappu! Ja koiruliinikin siellä halailemassa <3 mäti on minun suurta herkkua. Ja nimenomaan tuoreena.

  VastaaPoista
 6. Pingin jälkeen sitä itsekin nautti antaumuksella rauhallista vappua ;) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta