Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Anna lapselle kamera


Aurinkoa, aurinkoa, aurinkoa ja aurinkoa. Jestas miten ihminen voi olla onnellinen kun aurinko vihdoinkin paistaa. Niin onnellinen, että veti tossut jalaan ja kokeili ekaa kertaa juoksua tänä vuonna - ihan vähän vaan, mutta kuitenkin. Juoksi suoraan lenkin jälkeen mereen, ihan siitä ilosta kun oli kerrankin lämmin. Valvoi yö kahteen, koska oli kahtena edellisenä yönä herännyt täydenkuun takia kahdelta. Nyt ei tarvinnut, kun meni vasta silloin nukkumaan.
Rakastan kesäöiden valvomista - rakennamme Ison Murun kanssa suuria suunnitelmia ja välillä minä toimin vain DJ:nä ja kuuntelemme hittejä vuodelta miekka ja kivi. Katselemme merta ja rakastamme sitä, että voimme olla täällä saaristossa kesällä. Tänä viikonloppuna meri on tuoksunut erityisen paljon ja tuulet ovat tuntuneet lämpimältä. Vesi on ollut pehmeämpää ja olo keveämpi. Ehkä sittenkin kesä!

Poikani vei salaa kamerani kun lähdin tekemään ruokaa, kaikki kuvat hänen ottamiaan. Olen ylpeä!Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
SaveSave
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta