Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ihonhoitovinkit kesään


Kesä tekee iholle hyvää, mutta ihonhoitoa ei saa unohtaa. Mökillä ja kesäloman aikana voi antaa ihollekin enemmän aikaa. Toisin kuin nuorempana tein. Jätin kaikki hoitotuotteet kotiin ja lähdin mökille aurinkorasvan ja hyttysmyrkyn kanssa. Ehkä se sitten on tämä ikä, mutta koko purkkirepertuaari kulkee nykyään kiltisti mukanani ja nautin siitä, että saan hoitaa ihoani hyvillä tuotteilla. Tykkään siitä, että saunan jälkeen voi levittää hyvän tuoksuista voidetta iholle ja käpertyä puhtaisiin lakanoihin linnun laulua kuuntelemaan. Sen verran olen kuitenkin mökkeytynyt, että meikit ovat jääneet kaappiin ja ne kaivetaan esiin vain harvoin. Mökillä ei tarvitse meikkiä, mutta punaiset siistit kynnet pitää olla ja hajuvettäkin voi joskus laittaa.

Muutama muistutus kesään

- Käytä hyvälaatuista aurinkosuojakerrointa. Äläkö unohda huulia. Kyllä se kesä vielä tännekin tulee.

- Hoida ihoa rakkaudella, lomalla siihen on aikaa. Kuori iho suolalla saunan hämärässä mökillä kerran viikossa, älä kuitenkaan liian usein, koska kuorinta tee ihosta herkemmän auringolle. Tee jalkakylpyjä suolalla ja lisää yrttejä sekaan. 

- Pese aurinkovoide AINA iltaisin pois. Puhdista kasvojen iho joka päivä, vaikka meikkiä ei olisikaan ollut.

- Anna kasvoille kosteutta ja laita naamio

- Odottele saunan jälkeen pieni hetki ja levitä sen jälkeen ihana kosteusvoide tai öljy ihollesi. Ihan koko kropalle ja anna imeytyä. Muista myös kantapäät. 

- Juo vettä ja vielä vähän lisää. Laita veden sekaan mintunlehtiä ja kurkunsiivuja tai juo ihan sellaisenaan. Ihosi kiittää. 

- Kesälläkin, muista vaihtaa tyynyliina ja pyyheliina usein. 


Aloitin vuoden vaihteen jälkeen ihon hoidon uusilla Environin hoitotuotteilla. Siirryin tehokkaampiin aineisiin, jotka on tarkoitettu aikuisemmalle iholle. En suinkaan ole aikuistumassa, mutta ilmeisesti ihollani on pyrkimystä siihen suuntaan.Iho oli jo muutaman viikon uusien Youth EssentiA-kotihoitotuotteiden käytön jälkeen erilainen. Tasaisemman ja kuulaamman värinen. Sen jälkeen oma silmä tottuikin siihen. Nämä tuotteet ovat hinnaltaan arvokkaampia kuin edelliset, mutta niin paljon tehokkaampia, että Kristiina Hoitohuone Duetosta kertoi, että voimme harventaa hoitolakäyntejä 3-4 kuukauden väleihin, jolloin kustannukset tasaantuvat.

Olen koko elämäni ajan puhdistanut kasvoni samalla menetelmällä. Ensin silmämeikit pois omalla putsarillaan, sen jälkeen puhdistusemulsiolla ja lopuksi vanulappuun kostutetulla kasvovedellä. Tässä uudessa sarjassa  kasvot puhdistetaan Hydra-Intence Cleansing Lotion puhdistusemulsiolla, mutta kasvovesi kaadetaankin kämmenelle ja laitetaan siitä kasvoille. Tässä tapauksessa Vita-Peptide Toner -kasvovesi on hoitotuote eikä puhdistustuote. Puhdistusemulsio puhdistaa kasvot niin hyvin, ettei kasvoveden jälkipuhdistamiselle ole tarvetta. Epäilevänä olen testannut pariin otteeseen, mutta mitään kasvovedellä puhdistettavaa ei ole jäänyt. Tosin en mitään hirveitä meikkikerroksia käytä, mutta meikkivoidetta on lähes aina.

Kun olen pirskotellut kasvoveden, laitan päälle Vita-Peptide C-Quence Serum -hoitoseerumin, jonka aloitin tasolta 3. Korkealta tasolta, koska ihoani on siedätetty A-vitamiinille jo monen vuoden ajan. Sen jälkeen laitan päälle vielä Antioxidant Defence Creme antioksidantti-kosteusvoiteen suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa sekä Vita-Peptide Eye Gel -silmänympärysgeeli silmän- ja huultenympärysiholle. Tämä sama paketti toimii niin aamuin kuin illoinkin. Iltaisin yritän myös muistaa tehdä neulauksen ennen kasvoveden pirskottelemista. Näin tuotteen imeytyvät vieläkin paremmin ihon sisälle.

Muutaman kerran viikossa lisään iltaisin normaalien hoitorutiinien lisäksi Revival Masque -naamion, joka tässä tapauksessa laitetaan edellä mainittujen voiteiden päälle ja jätetään imeyttämään tehoaineita yön ajaksi. Eikä pelkoa, naamio tekee ihosta täysin kiiltämättömän eikä ole värillinen, joten ei tartu tyynyliinaan etkä näytä kesäyönä horror elokuvan tähdeltä. Aamulla Suomi-neidon iho on kauneimmillaan, kun naamio on pestynä pois ja hoitovoiteet on levitettynä. Tämä naamio on valtavan suosion, eikä syyttä. Vannon sen nimeen!
Kesän ajan on myynnissä tarjoushintainen yhteispaketti, jossa on ihana A, C ja E-vitamiinia sisältävä vartaloöljy sekä tosi mielenkiintoinen Derma-Lac Lotion, AHA-hapon sisältävä hoitoneste tehostaa vartalon ihon uusiutumista pehmentäen ja kosteuttaen vartalon ihoa, sekä tehostaa vartaloöljyn imeytymistä. On aivan täydellistä kun mökillä saunan jälkeen voi levittää tällaiset hoitotuotteet. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja tuoksuu vain ihan vähäsen - kauniisti. Öljyä voi käyttää myös kasvoille ja olenkin laittanut sitä tyttäreni rikkinäiseen suupieleen ja kuivuneisiin silmänalusiin, jotka paranivat nopeasti ilman kirvelyä.  Tämä on varmasti haluttu lahja jokaiselle mökille, niin äidille kuin tyttärellekin.Kosmetologini Kristiina Hoitohuone Duetosta teki minulle viimeksi taas kunnon tehohoidot. Leuallani on taipumusta näppyihin, joka saadaan aika hyvin pidettyä kurissa hoitolassa tehtävällä hapotuksella ja kotihoitotuotteilla. Hoitolassa tuotteet ovat voimakkaampia ja ultraääni-hoitopäällä ne saadaan imeytymään syvemmälle. Hoitolassa naamiolla lukitaan hoitoaineet imeytymään iholle ja iontoforeesi-käsittelyllä saadaan sykäyksittäisellä käsittelyllä viimeisteltyä. Kaukana ovat ne ajat kun kosmetologin käsittelyn jälkeen ei voinut lähteä seuraavaan kahteen päivään ihmisten ilmoille. Yritän kuitenkin aina valita kosmetologilla käyntipäivän niin, ettei sen päivän aikana tarvitsisi käyttää meikkiä vaan antaa hoitoaineiden vaikuttaa rauhassa mahdollisimman pitkään.

Kotihoidossa Kristiina valitsi hoitoaineksi Environin Youth EssentiA-linjan yllämainitut hoitoaineet, paitsi hoitoseerumi nostetaan jo 4 tasolle eli se sisältää Environin korkeimman mahdollisen A-vitamiinimäärän eri muodoissa. Kiva nähdä millaisessa kunnossa iho on kesän ja toivottavasti myös auringon jälkeen, kun sitä on erittäin huolellisesti hoidettu ja aina välillä merivedessä liotettu.

Aiemmin Environ hoidoista kirjoitettua täällä.

Yhteistyössä Hoitohuone Duetto ja Environ


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta