Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pori Jazz ruokatarjontaa ja torstain tunnelmia


Torstain ensimmäinen Pori Jazz konserttipäivä on takanapäin. Ilmat eivät suosineet ja jazzpipot myytiin loppuun. Suomen heinäkuu ja paksut talvipipot myytiin loppuun... mutta sehän ei menoa haitannut. Festareihin pitää varautua useammalla paksulla vaatekerralla ja sadeviitalla ja kaikkia niitä tarvittiin. Olimme lasten kanssa jazzailemassa ja vaikka musiikillinen anti ei tällä kertaa sykähdyttänyt lapsia, niin hauskaa heillä oli joka tapauksessa ja olihan tämä taas yhteistä aikaa ja jazzkasvatusta. Pimeys ja Wilco olivat ehdottomia suosikkejani.
Kaipaan niin sunnuntain jazzpäivää,  ottakaa se takaisin ja tehkää siitä koko perheen konserttipäivä ohjelmistossa asia huomioiden. Uskon, että sille olisi kysyntää.

Tarkastelin eilen myös Kirjurinluoto Areenan ruokatarjontaa ja nälkä ei pääse tulemaan. Myönnän, että minunkin piknikkassini on nykyään hyvin kevyt ja ostan ruoat Areenalta. Jotakin pientä herkkua pitää tietysti mukaankin ottaa. Eilen kokeilussa oli Thai Papaya ja Levantin falafelimaistiainen. Jazzkadulla on Fafa´s ja pitää sanoa, että tällä kertaa falafelit olivat huomattavasti mehevämpiä Levantissa. Myöskään Thai Papaya ei pettänyt. Tänään jatketaan street food herkuttelulle ja helpolla elämällä. Tunnelmia Pori Jazzeilta kannattaa seurata InstaStoriesin kautta, päivittelen sitä koko ajan.

Tänään odottelen eniten Rhye ja José Gonzálezia, jostakin syystä tämän vuoden päätähdet eivät sytytä vaan juuri nämä kaikki ennen niitä. Ihan loistavia, joten kannattaa tulla luodolle ajoissa.

Kimchi Wagonin ihanat naisetSeuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja tarjolla tuolla:)

    VastaaPoista
  2. Nyt oli kyllä hyvänkuuloisia festariruokia, ja hienoa että gluteenitontakin näytt

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta