Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Swissotell Tallinn


Parisuhdelomamme yöpymispaikaksi olin valinnut Swissotell Tallinn -hotellin. Matkan suunnitteluvaiheessa vaihtoehtoja oli kaksi, joko romanttinen vanhan ajan hotelli Vanhastakaupungista tai modernimpi vanhan kaupungin liepeiltä. Koska varaustilanne näytti tosi monessa paikassa hyvin täyttä ja sen myötä hinnasto punaista, päädyin kokeilemaan tätä kehuttua 5 tähden modernia vaihtoehtoa, joka itse asiassa on hyvinkin huokeasti hinnoiteltu laatuunsa nähden. 

Swissotel on Tallinnan korkein rakennus, 117 metriä ja 28 kerrosta. Hotellista on upeat näkymät ja se on tyylikäs kokonaisuus. 
Meillä oli kahden hengen kulmahuoneisto 12 kerroksesta, josta oli näkymät merelle. Kaiken käsitykseni mukaan tämä oli perushuone. Siellä kelpasi istuskella ja katsella laivojen jatkuvaa virtaa Tallinnan satamaan. No, eihän me nyt oikeasti siellä ehditty istuskelemaan, kun juoksimme syömässä eri paikoissa ja muutenkin piti vähän kierrellä. 
Huone oli hiljainen, hyvin siisti ja tilava. Aamuyön tunteina kävin kurkkimassa verhojen välistä nousevaa aurinkoa. Tallinna on kaunis, aamuyölläkin. 

Hotellin aamiainen oli loistava ja vaihtoehtoja oli runsaasti. Aivan varmasti vaativinkin asiakas löytää omanlaisensa herkut pöydistä. Marjoja, hedelmiä, tuorepuristettuja mehuja ja munakkaita ja paljon paljon muuta.

Tyylikäs spa uima-altaineen olisi löytynyt, mutta sinne emme ehtineet. Kuulemma myös näköalasaunakin on. Kannattaa kurkata kuvat, näyttää yhtä kauniilta kuin hotellin kylpyhuonekin.

Hotellin 28. kerroksessa sijaitseva Horisont-ravintola on useasti palkittu ja listattiin Tallinnan parhaimpien joukkoon WhiteGuide -kirjassa. Ravintolan vieressä on drinkkibaari, jonka drinkkivalikoimassa oli valinnanvaraa ja aivan varmasti kaupungin upeimmat näkymät eli vaikka ette yöpyisikään hotellissa, niin vahva suositus drinkkipaikaksi ja dinnerille. Ennen ruokailua kävimme nostamassa Roger Moorelle maljat, shaken and not stirred tai ainakin siihen suuntaan, mutta Martini joka tapauksessa ja kurkku sellainen. Tykkään edelleenkin kurkkudrinkeistä.
Drinkin jälkeen käväisimme (vain 3 tuntia) hotellin ravintolassa Horisontissa syömässä, josta kirjoittelen seuraavassa jutussa. Meillä taitaa kestää ravintolassa keskimääräistä pidempään, mutta tälläkin kertaa kyseessä oli pitkä menu. 

Hotelli on sijainniltaan hyvin lähellä vanhaa kaupunkia n. 10 minuutin kävely ja taksitkaan eivät ole kalliita. Kävelimme pari kertaa päivisin Vanhaankaupunkiin, juuri sopiva matka ja pitäähän ruokia välillä sulatella.  Aivan hotellin vieressä on Stockmann, josta kävimme nopeaan hakemassa lapsille tuliaiset. 

Tykkäsin hotellista valtavasti ja huone on paljon enemmän kuin osasin odottaa ja juuri täydellinen parisuhdelomalle.  Kurkkasin hotellin sivulta, että huonevaihtoehtoja on todella paljon ja lapsiperheet on huomioitu myös hyvin. Uskon, että Pikku Murut olisivat ihastuneet myös tähän.

Täydellinen hotelli parisuhdelomalle. Koko aikana ei tarvitse poistua hotellista, siis jos ei tahdo ja silti saa todella upeat ruoat, kylpylät ja drinkit. Yes, sanon minä!


Matkasta aiemmin kirjoitettua illallinen Tchaikovsky ravintolassa. 

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


SaveSave
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta