Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Jättiravun pyrstöjä, tabascomajoneesia ja isoäidin kurkkuja


Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut  samppanjan kanssa nautimme jättiravunpyrstöjä tabascomajoneesin ja isoäidin kurkkujen kanssa. Tämä herkkupala koottiin leivän päälle. Resepti on Björckin huippukokin kotiruokaa -kirjasta, mutta tätä muunsimme omaan makuumme sopivaksi ja vaihdoimme myös jokiravut.

Aivan järjettömän hyvää ja näitä olisi syönyt vaikka miten paljon. Valitettavasti olin mitoittanut näitä vain muutaman jokaiselle. Nämä olivat helppoja tehdä ja todella herkullisia, joten laittakaahan ohje muistiin. Myös nämä kuten aiempikin kalaresepti sopivat hyvin vaikka itsenäisyyspäiväksi tai joulupöytään alkupaloiksi tai ihan vaan viikonloppua juhlistamaan.







Jättiravun pyrstöjä, tabascomajoneesia ja isoäidin kurkkuja

1 kurkku
puoli nippua tilliä
1 dl väkiviinetikkaa
0,5 dl sokeria
1 tl suolaa
4 viipaletta vaalea paahtoleipää
2 dl jättikatkaravun pyrstöjä

Tabasco majoneesia
1 dl majoneesia (Hellman´s)
puolikkaan limen mehu
8 tippaa tabascoa
mustapippuria

Voita
1 valkosipulin kynsi

Viipaloi kurkku juustohöylällä ohuiksi siivuiksi. Sekoita kurkun joukkoon hienonnettu tilli. Mausta etikka suolalla ja sokerilla. Jätä kurkunsiivut liemeen marinoitumaan ainakin 10 minuutiksi. Valuta siivut huolellisesti ennen kuin lisäät ne leivän päälle.

Hienonna tilli ja majoneesin sekaan. Raasta limen kuori ja lisää joukkoon. Lisää tabasco ja maun mukaan mustapippuria myllystä.

Paista sulatetut jättikatkaravun pyrstöt voissa, johon on lisätty valkosipulia paketin ohjeen mukaisesti muutamia minuutteja.

Kokoa leivät.

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

  1. Tosi herkullisen nnäköisiä! Tollaiset reseptit on kivoja, mitkä syntyy melko helposti, toimii juhlissa ja maistuu hyvälle! Kohtahan se on taas pikkujoulukausikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, hirvittää ajatella mutta niihän se on. Mä voin ihan pian aloittaa joululaulujen soittamisen :)

      Poista
  2. Mitkä kokoontumisajot mä nyt keksin, että voin tehdä näitä? Herkullisuuden helppoutta!

    VastaaPoista
  3. Oi miten hyvältä näyttääkään. Valkosipulissa ja voissa paistetut katkaravut, täytyy olla hyvää.

    VastaaPoista
  4. Tämä vaikuttaa tosi tyylikkäältä ohjeelta, ja kiva että siinä on käytetty isoäidin kurkkuja :)

    VastaaPoista
  5. Oi, nuo näyttävät ihanilta! Uskon, että makukin on kohdallaan, kun on valkosipulia ja Tabasco-majoneesia!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta