Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viinipäiväntasaus with love


Viikon kuluttua on taas Viinipäiväntasauksen aika ja ulkonakin näyttää juuri siltä, että punaviini maistuu valkoviiniä paremmin. Sen verran pitää hehkuttaa, että ensi keväänä Viinipäiväntasausta juhlitaan hieman eri tavalla tai sanotaanko eri ympäristössä ja ehkä vähän suuremmalla joukollakin. En kerro enempää, vaikka mieleni tekisikin. Aika pian kuulette lisää.Tänä vuonna kuitenkin vielä kotona ystävien kanssa. Herkkuja ja ihania viinejä takkatulen äärellä. Nyt on ollut niin kovaa kiirettä, että meinaan ottaa löysin rantein ja kokata vähän vähemmän, mutta hommata silti kaikkia ihania herkkuja. Tapojeni mukaisesti minulla ei tietenkään vielä tässä vaiheessa ole minkäänlaista ajatustakaan mitä menu pitää sisällään. Liika suunnitelmallisuus ei vain sovi kaikille. 

Miten se Viinipäiväntasaus taas menikään? No tässähän ne tärkeimmät.
Tiivistettynä viinipäiväntasauksen juju on se, että keväällä tiettynä päivänä siirrytään punaviinistä valkoviiniin ja syksyllä ilmojen viilentyessä valkoviinistä punaviiniin. Mieheni on aikoinaan hurmannut minut mm. tällä jutulla. Tämä on rakkauden ja ystävyyden juhla, jolloin nautitaan hyvää ruokaa ja erinomaisia viinejä. Siirtyminen väristä toiseen tapahtuu samppanjalla ja samalla kohotetaan malja tulevalle keväällä tai syksylle, kaikelle ihanalle ja uudelle, jota se tuo tullessaan. Miten viinipäiväntasausta vietetetään syksyllä?
1. Hanki mieleiset viinit: valkoviini, samppanja ja punaviini
2. Suunnittele viineille sopiva menu
3. Nauti Viinipäiväntasausmenu ystävien tai rakkaimpasi kanssa
4. Kohota valkoisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota punaisella malja tulevalle. Nauti viinit ruoan kanssa.

Tämä on ylistys viinille, ruoalle, ystävyydelle ja rakkaudelle. Valitse viinit huolella ja etsi omasta mielestäsi sinulle täydelliset vaihtoehdot. Blogin viinivinkeistäkin voi löytyä apuja.

Kuvia ja juttuja voi tägätä #viinipäiväntasaus, jotta saadaan mahtavia muistoja aikaiseksi sosiaalisen median puolelle.Viinipäiväntasauksen sivustolta voi seurata millaista viinipäiväntasausta muualla on vietetty ja sen kautta saa tiedon myös koska seuraavaa tasausta vietetään ja sen mitä erilaista keväällä tapahtuu.
https://www.facebook.com/Viinipaivantasaus/


Tapahtumasivuston kautta pääset kutsumaan myös ystäväsi mukaan tapahtumaan. Jaa-napin takaa löytyy kutsu kavereita.Aikaisempia tarinoita voi kurkata täältä. Monenlaisia ruokia ja viinejä on ollut mukana. Niin ja viime vuonna uskaltauduin kertomaan miten Viinipäiväntasaus sai oikeasti alkunsa. Sen voi lukaista täältä.

Ihanaa viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

 1. HIh, meillä taidettiin siirtyä punaviinin puolelle jo viikko sitten, kun keli (ja ruoka) sitä vaati... mutta sinänsä hauska juttu ja voisi tehdä jotain herkkua ihan muuten vaan viinien mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tainnut meilläkin jo vähän punaista kulua. Koleat illat tekevät tehtävänsä. Hauskoja juttuja ei vain voi olla liikaa, väristä riippumatta :)

   Poista
 2. Ja mä vaan korkkailen valkkareita j roseita, kun kesää pitää jatkaa..ja valkoiset sopii parhaiten juustojen kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa se ensin alkaisi, jotta voisi jatkua ;) Mä olen samaa mieltä valkkarit on ihan parhaita juustojen kanssa.

   Poista
 3. Ihana perinne! Me otettiin jatkoaikaa valkoviinikaudelle Kreikasta. Nyt onkin ihan kiva laskeutua syksyyn ja punaviinikauteen.

  VastaaPoista
 4. Tämäpä sattuikin kun on sopivasti huomiselle sovittu illallinen ystävien kanssa. Tosin ihan ravintolassa, mutta eiköhän sielläkin lasi tai pari viiniä maistu. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta