Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Miten matkalle ei kuulu valmistautua


Kun on aikansa katsellut kaikkien kavereiden matkapäivityksiä (erityisesti syytän ystävääni Outia :)) käy matkakuume niin kovaksi, että ajatus sumentuu. Siinä sumentumatilanteessa löysin järjettömän edulliset lennot Kreetalle Aurinkomatkojen äkkilähdöistä ja tietysti ostin ne - eihän oman elämänsä Sulo Vilen voi jättää tuollaita tilannetta käyttämättä. Tosin mieheni lähti ajatukseen mukaan, joten syytän häntä osaltaan kaikesta tapahtuneesta. Perustelu, kun hän ei kuulemma kestäisi kuunnella koko lasten lomaviikkoa sitä valitusta, että nekin lennot jäivät ottamatta kun halvalla olisi saatu. Ok, allekirjoitan tuon, mutta kannattaako lähteä kaikkiin hömpötyksiini mukaan. Tosin tuntee vaimonsa!

Vasta varauksen jälkeen aloin miettimään, mihin koira laitetaan ja millä tullaan takaisin. Maanantaina katselin/mme lentoja (koko vuorokauden) ja totesin, että alle 20 tunnin ei päästä kotiin ja siitäkin huolimatta lennot tulevat maksamaan paljon. Kaikki hakukoneet huusivat ja niiden lisäksi jokaisen lentoyhtiön sivut. Hinnat muuttuivat nopeasti ja pari "löytöä" missattiin liiallisella hitaudella.  Nyt paluumatkamme tulee kestämään Ateenassa yöpymisen lisäksi seuraavan vuorokauden, mutta joo Kreetalle päästään ja kotiinkin tullaan.
Niin ja sanoinko, että lupasivat vettä ensi viikoksi - siis mitä...

Hotelli on hommattu kolmeksi päiväksi, mutta katsotaan missä ollaan sen jälkeen, jos paljon sataa niin ehkä otan välilennon johonkin lämpimään - ilmeisesti minusta ei mitään tiedä.

Kirjoittelen sieltä lisää ja instastories päivittyy koko reissun ajan, joten tervetuloa mukaan ja toivotaan, että sääennusteet ovat aivan hitokseen väärässä. En myöskään ole tutustunut kohteeseen ollenkaan. Plataniaksessa ollaan ekat yöt ja jatkosta otetaan ehdotuksia vastaan. Kertokaa saaren ihanimmat hotellit ja ravintolat, nähtävyydet joita ilman ei voi tulla kotiin ja kaikki muukin otetaan vastaan. Heittäkää ehdotuksia myös instastoriesin puolelle, niin kirjoittelen niitä sitten myös juttuun mukaan.

Kaiken kaikkiaan olen varmasti tehnyt tähän mennessä kaikki matkailijan virheet, joten voitaisiinko ajatella että loppu meneekin sitten hyvin?

Kuva 2013 Kreikan reissulta, näitä värejä tuijotellessa kaikki koettu vääryys haihtuu mielestäni ja olen valmis kestämään paluun kuin mies konsanaan.Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Ihanaa reissua! Kreeta on upea saari, mutta sade toki saattaa latistaa tunnelmaa. Toivottavasti ennuste on väärässä ja aurinkoa riittää :)

    Plataniaksessa on kuulemma Kreetan paras ravintola, näyttää tässä blogissa sen verran hyvältä, että menen itse testaamaan sen seuraavalla kerralla Kreetalla: http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.hr/2016/07/kreetan-paras-rafla.html

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta