Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pikakakku + 5 reseptiä isälle


Vuoden parhaimmat kuukaudet ovat edessä, siis jos kesää ei lasketa. Marraskuussa juhlitaan isää ja suunnitellaan joulua, sytytellään kynttilöitä ja asetellaan jouluvaloja. Joulukuu on juhlia täynnä ja silloin nautitaan joulun tunnelmasta. Olen pidättäytynyt joululaulujen soittamisesta, mutta nyt perheen on vain pakko kestää - sitä paitsi Pikku Muru pyysi jo joululauluja. En siis ole ainoa pöheli.

Olen koko eilisen päivän silitellyt lasten pieneksi menneitä vaatteita ja tänään kiikutin 5 Ikea kassillista tavaraa Pikku Tiina -kirppikselle. Miten ihanan puhdistavaa, kun saa tavaroita nurkista pois. Talo on juuri sen näköinen, että hommat on vähän rempallaan, mutta ehkä huomenna saan tehtyä tänne pikaisen puhdistuksen tai muuten meillä nautitaan tätä allaolevaa pikakakkua.Sunnuntaina juhlitaan isää ja normaaliin tapaan minulla ei ole mitään aavistusta mitä meillä syödään. Kaivelin blogin arkistoja ja tässä muutamia aikojen saatossa nautittuja herkkuja helpottamaan teidän isänpäiväänne. Linkit ohjeeseen löytyvät klikkaamalla reseptin nimeä.  Kinuskikakku on aivan varmasti meidän pöydässä, kuten kaikkina muinakin vuosina. Tässä tapauksessa perinteistä pidetään kiinni. Viinivinkkejä löydätte runsain mitoin blogin arkistosta.

Minäkin taidan alkaa suunnitelemaan menua nyt.

-----------

Sienihöystö pihvin kaveriksiPaella
Hirven ulkofile ja punaviinirisotto

Jos oikein kiire tulee, niin tässä on oikea kakkuresepti. Jos on todella todella kiire, niin tämä on edelleen se oikea, mutta silloin ostatte kaupasta valmispohjan. Kakusta tulee joka tapauksessa niin hieno, ettei kukaan arvaa sitä kiireessä tehdyksi.

Pikakakku

Sitruuna-lakritsijuustokakku purkissaSe paras kinuskikakku


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta