Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Joulukuulumisia


Joulupyhät on herkuteltu. Kerrankin jouluruoat oli mitoitettu on oikein ja kaapissa ei ole ylijäämää, lukuuottamatta savustettua peuraa, jota onneksi riittää vielä hetken. Lisäksi pieni määrä savukalaa ja keitettyjä perunoita, joista ajattelin tänään tehdä kermaisen kalakeiton. Kertaakaan en saanut ähkyä eli kahden kattauksen tekniikkaa toimii loistavasti. Päivällä kalapöytä ja illalla lihaa, salaattia ja juustoja. Toin Pariisista pari juustoa, jotka oli ihana nostaa pöytään jouluaattoillan herkutteluun. 

Lahjoja ei pitänyt tulla paljoa, mutta jostakin kumman syystä niitä kerääntyy lapsille aikamoiset määrät. Onneksi aikuisten lahjat ovat pysyneet muutamassa paketissa. 

Eilen poika karkasi jo treeneihin ja tänään turnaukseen. Onneksi saimme olla muutaman päivän omassa kuplassa kotona ilman kiirettä mihinkään. Sitä ei enää kovin usein tapahdu ja lasten kasvaessa entistäkin harvemmin. Pitää nauttia kun he vielä viihtyvät kotona pelaamassa lautapeliä vanhempiensa kanssa. 

Saimme Poriin eilen lisää lunta ja tällä hetkellä kelit olisivat sopivat vaikka hiihtämiseen. Ei siis mitään tiedä vaikka kaivaisin sukset esiin ja lähtisin sivakoimaan pitkästä aikaa. Kuuseen tuijottelu alkaa riittelemään pikku hiljaa vaikka nautinkin suunnattomasti siitä, että vihdoinkin olen saanut kuuseeni sellaiset koristeet, joista pidän enemmän kuin mistään. 

Somevapaa joulu piti. Olen siis kerrankin ollut esimerkillinen äiti (siinä suhteessa), mitä ei kovin usein tapahdu. Siksi hiljainen blogi joulun aikaan. Nyt kuitenkin takaisin koneen äärellä ja joulupöydän reseptitkin tulossa tuota pikaa.

Ihania välipäiviä ja toivottavasti teilläkin on yhtä odottavainen fiilis uuteen vuoteen!


QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Onpas kaunis teidän joulukattaus, ihanat nuo turkiksetkin tuoleilla! Maltillinen joulu josta ei jää suurempaa ähkyä tai poisheitettävää on niin tätä päivää, nyt kohti uutta vuotta -mitä ihaninta loppuvuotta <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana 💕 ihanaa loppuvuotta myös sinulle!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta