Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Taljarakkautta


Ovatko kaikki lopettaneet joulun? Minä en vaan raaski luopua vihreydestä, valkoisuudesta ja pehmeydestä. Olen ostanut 5 amaryllistä. Kaikki eri aikaan jotta saan leikattua niitä maljakkoon, kun ne ovat tarpeeksi pitkiä. Minulla on siis amarylliskasvattamo kodinhoitohuoneessa.

Toinen lankeamukseni ennen joulua oli taljat. Otsikko oli siis oikein eikä se ollut kaljarakkautta, kuten ihan varmasti iso osa teistä luki. Kirjoittelen sitten myöhemmin ihanista Porilaisista Ruosniemen Panimon oluista. Oikeastaan ostin ensimmäisen taljan jo syksyllä mökille ennen kuvauksia ja siitä se sitten lähti. Piti saada myös muutama harmaa ja sen jälkeen pianon eteen penkille vielä yksi valkoinen ja olohuoneeseen jalkarahin päälle yksi valkoinen. No onhan ne tosi kauniita ja jotenkin tähän kovaan pimeyteen kaikki pehmeys on tervetullutta. Sitä paitsi en voisi kuvitella mukavampaa aamukahvipaikkaa kotosalla kuin pehmeä talja. Vielä yksi pitää ostaa, jotta Hippu saa ihan oman taljan sohvalle. Pitäähän mäyräkoiralla oma talja olla. Teen huomenna instastoriesin puolelle esittelyn kaikista taljoistamme.Kynttilöitä olen kuluttanut varmaan kilometrin verran, mutta ihan varmasti olen säästänyt sähköä ja myrkyttänyt perheemme keuhkoja. Ostin ennen joulua 150 kruunukynttilää, 100 tuikkua ja tietysti isoja kynttilöitä. Siitä voi sitten miettiä miten paljon nokea olen puskenut ilmaan tällä tunnelmapakkomielteelläni. Ilman kynttilöitä ei vaan voi elää, nekin pehmentävät tätä kovaa ja ankeaa vuodenaikaa.

Iso Muru ehdotti kuusen purkua eilen, mutta minä päätin että kuusi saa olla ihailun kohteena Nuutin päivään saakka kuten kaikki muutkin joulukoristeet. Sen jälkeen minä aloitankin kevään oli ilma mikä tahansa.

Tistaina kerron mikä oli joulun oudoin sisustusviehtymykseni ja miten se näyttää vain lisääntyvän vaikka joulukin jo meni. Vinkkiä siitä jo huomenna instastoriesin puolella. Nyt keskityn sytyttelemään takkaa ja kuuntelemaan miten ulkona myrskyää. Onneksi en antanut periksi kuusen kanssa, on se vaan niin nätti.

Ihanaa alkavaa viikkoa ja paljon kynttilöitä elämää pehmentämään!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta