Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Remonttitunnelmia loman jälkeen


Kyllä täällä vielä ruokaakin tehdään, mutta rehellisyyden nimissä kuukausi on menty sieltä mistä aita on matalin. Kaalilaatikkoa, jauhelihakeittoa, erilaisia kasviskeittoja ja hiihtolomaviikko ruhtinaallisesti all inclusive -pöydällä Gran Canarialla. Loppuviikon heiluttelin kotona all inclusive -rannekettani, mutta mitään ei tapahtunut. Taika oli kadonnut, pöydät pysyivät tyhjänä ja keittiöhenkilökuntaa ei näkynyt. Sen kunniaksi mieheni teki eilen taas lisää kaalilaatikkoa. Lupaan inspiroitua ruoasta tällä viikolla, ihan siitä syystä että kaalilaatikkokiintiö on huomisen jälkeen täynnä ja alan ihan oikeasti kaipaamaan vaihtelua. Että tällainen ruokabloggari - toivottavasti en ole pettänyt luottamustanne täysin. Rakastan edelleen yhtä paljon hyvää ruokaa, mutta aina ei vain jaksa.

Rehellisyyden nimissä pitää kertoa, että ihan ilman sakkopisteitä ei reissusta selvitty, mutta loma on aina loma. Selvisin kuitenkin notkuvista all inclusive -pöydistä kunnialla ja painoa tuli vain vähän lisää. Vaikka toisin voisi kuvitella, mutta all inclusive on laihduttajan unelma. Pöydät ovat täynnä toinen toistaan parempia salaatteja ja saa rakentaa itselleen juuri niin terveellisen annoksen kuin sielu ikinäkään kestää. Tosin luonteenlujuutta pitää olla sen verran, että valinnat ovat niitä suhteellisen terveellisiä. Tosin hotellissamme ei edes ollut vaihtoehtona mitään överi rasvaisia ruokia.En myöskään juonut saavikaupalla Sangriaa, vaan hyvinkin maltillisesti. Aamut aloitettiin Body Balancella merenrannalla kuvassa näkyvällä merimaiseman tuijotuksella tai kävelylenkillä ja muutaman kerran myös ihan oikealla juoksulenkillä. Haave numero 1 toteutettu, tosin en päässyt rantakahvilaan juomaan sitruunavettä eli pitää ehdottomasti tehdä uudelleen. Tiedättekö miten outoa, kun on tottunut ettei lomalla kuntoile. Tuntui oikeasti ihan sika siistiltä, enkä joutunut pakottamaan itseäni mihinkään näistä. Jotakin mullistavaa on tapahtunut ajattelussani ja tykkään siitä.

Tosin paluu ankaraan ilmastoon sai kasvot jäätymään ja aivotoiminnan hetkellisesti täysin sekaisin. Lenkki -15C pakkasessa ja  kovassa viimassa ei tunnu kovinkaan houkuttelevalta ajatukselta ja nyt joudun todellakin pakottamaan itseni sinne. Siirsin jo eilisen lenkkini tälle päivälle, joten edessä on. Edellisessä kappaleessa mainittu mullistava muutos ajattelussani ei ole kuitenkaan ihan täysin perillä vielä.

Olen unohtanut vallan kertoa teille, että minulla on uusi ystävä. Olen huokaillut kovien sykkeitteni kanssa ja nyt ne laitettiin seurantaan jotta löydetään oikeat treenitasot. Ilmeisesti olen nopeasti kiihtyvää sorttia niin luonteeltani kuin sykeeltänikin eli ihan oikea italialainen temperamentti, mutta supi suomalainen uusi ystävä.

Uusi ystäväni on koekäytössä oleva Suunto Spartan Sport Wrist -sykemittari, joka niin paljon muutakin. Olen nyt ensimmäiset kaksi viikkoa opetellut pikku hiljaa yhteiseloamme ja nyt tulemme jo kohtuu hyvin toimeen. En ole mikään tekniikan ihmelapsi ja siksi tämä onkin ollut minulle uutta ja outoa. Tiesittekö, että tulevat puhelut näkyvät sykemittareissa kun puhelin on jossakin hukassa kassin pohjalla? No varmaan tiesitte, mutta minä en. Saan nykyään myös jokaisesta instagramtykkäyksestä ilmoituksen ranteeseeni, joten laittakaahan tykäten niin ranteessani tärisee entistäkin enemmän. Myös Satakunnan Kansan uutiset lähetystyvät minua kelloni välityksellä. Nämä voi toki kaikki määritellä itse.
Se mittailee sykkeen ranteesta eli aika helpolla pääsee. Kerron teille ystävästäni lisää piakkoin, kun saan kaikki asetukset kuntoon, mutta hävyttömän hienolta se tuntuu. Olen siis aika fiiliksissä. Lisäksi se on aika hieno ja iso, mutta nyt olen jo tottunut siihen. Tutustumme toisiimme lisää InstaStoriesin -puolella, jossa on muutenkin paljon enemmän juttua liikkumisestani tai siitä kun ei liikkuminen ei tunnu maistuvan. Assarin kyljessä kun on paljon mukavampi kyhjöttää ja tehdä duuneja koneella.

Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin ja muistakaa käydä kurkkamassa juttuni Ruuhkavuosista ja kommenttilla voitte voittaa yöpymisen vapaavalintaiseen Sokos Hotelliin ja liput Rakastajat-teatteriin.Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssaQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta