Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ruuhkavuodet - lomalla Porissa ja ARVONTA


Parisuhdelomalla Porissa keskellä pimeintä talvea - uhka vai mahdollisuus? Ja kun kyseessä on vielä oma kotikaupunki...

Itseasiassa järjettömän helppoa ja järkevää kun aika on vähissä ja lastenhoitajat kortilla. Viime vuosina olen kokenut mitä ruuhkavuodet oikeasti tarkoittavat. Kun lapset harrastavat ja vanhemmat yrittävät, kun lapset syövät enemmän kuin ehdit tehdä. Kun pelejä ja kisoja on samaan aikaan ja joka paikassa pitäisi olla. On talkoita, kuskaamisia ja pelejä ja kaikki x 2. Kisoja ja pelejä pitää käydä katsomassa, koira pitää ulkoiluttaa ja töitäkin pitää tehdä. Koulunkäyntiä pitää vahtia, kysellä kokeisiin ja lukea Wilmaa. Joskus koko rumba menee hermoihin. Tämän kaiken keskellä pitäisi pysyä täysijärkisenä ja pitää huolta parisuhteesta, koska ruuhkavuodet hukuttavat suhteita. Ruuhkavuodet ovat todellakin nimensä veroisia ja jokainen parisuhteelle pyhitetty hetki on aivan varmasti sijoitus tulevaisuuteen sekä pieni pako arjesta. Jo se auttaa, että pääsee irti ihan kaksistaan valmiin ruokapöydän ääreen ja ulkoilemaan muutamaksi tunniksi. Kun siihen vielä lisätään hotelliyö, niin puhutaan todellisesta irtiotosta.

Karkasimme yksi kaunis perjantai-iltapäivänä, jätimme lapset ja koiran isovanhempien hoitoon. Suutansimme Original Sokos Hotel Vaakuna Poriin ja kirjauduimme sisään. Kerrankos sitä omassa kotikaupunkinsa hotellissa yöpyy. Olin tilannut etukäteen huoneesen pullon samppanjaa, koska olimme parisuhdelomalla ja syntymäpäiväkin oli nurkan takana. Näin siis perustelin asian itselleni, vaikka mielestäni samppanjan ostoa ei kuulu/eikä tarvi perustella kenellekäään ja kaikkein vähiten itselle. Aina on oikea aika samppanjalle ja varsinkin kun loistavan Feuillatten samppanjapullon saa alle 40 Eurolla. Ehdimme nauttimaan lasilliset ennen ruokailua ja jätimme samppanjan jäihin paluutamme odottamaan.

Läpi tuiskun taivalsimme Ravintola Toreroon, jossa käymme aika usein lasten kanssa. Olin varannut meille hyvin aikaa, koska lomalla ei ole kiire varsinkaan kaksistaan. Porissa ei ole kovinkaan montaa paikkaa, jossa saat syödä kynttilänvalossa, tunnelmallisessa miljöössä, mutta Torero on juuri sellainen. Alkuun lasillinen Cavaa ja Murulle Sangriaa. Alkupalaksi blinejä, niitä ihania rapsakoita ja siikakeittoa. Pääruoaksi hiiligrillattua maalaiskanaa, porsaanribsiä ja chorizoa miekassa sekä jälkkäriksi creme catalana, ihan puoliksi vain.

Kun on syönyt hyvin ja nauttinut muutaman lasillisen viiniä, on juuri täydellinen olo siirtyä kulttuurinautintojen pariin. Porissa kulttuuri voi hyvin. Muutaman mainitakseni Porin Teatteri, Porin Ooppera, Sinfonietta ja sitten se minun lempparini eli Rakastajat-teatteri. Se pikkuinen teatteri, joka kasvoi isoksi olematta kuitenkaan etäinen. Rakastajat-teatteri tarjoaa laadukasta teatteria ja niin paljon muutakin, välillä ruokaakin. Teatteri, jossa voi istahtaa pöytään viinilasillisen kanssa, kuten teatterissa kuuluukin. Sinnehän me suuntasimme. Olin varannut liput Viettelysten asuntovaunuun, joka on Leea Kleemolan ohjaama esitys ihmisistä hyvin mielenkiintoisten uusien elämänvaiheiden kynnyksellä. Esitys oli herättänyt paljon keskustelua ja hyvä niin, mutta esityksen kritisoitu alastomuus oli niin luonnolllista kuin vain mahdollista. Me tykkäsimme ja suosittelen käymään katsomassa. Esityksen jälkeen oli vielä mahdollisuus keskustella aiheesta. Rakastajat-teatteri järjestää kerran vuodessa myös Lainsuojattomat -festarin ja tänä vuonna se on 1-9.9., ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta kannattaa tarkkailla sivua. Huikeita esityksiä ja paljon.
Käväisimme ottamassa vielä iltadrinksut hotellin Amarillossa todetaksemme drinkit hyviksi ja itsemme sopivan ikäisiksi vetäytyäksemme nauttimaan samppanjaa huoneeseen.

Olen kuullut paljon hyvää Porin Vaakunan aamiaisesta, mutta se ylitti odotukseni. En yhtään ihmettele, että brunssilla käy runsaasti hotellin ulkopuolisia vieraita. Valinnanvaraa riitti ja iso osa tuotteista oli paikallisia. Puuroa oli 3 erilaista ja vielä tuorepuuroakin. Hämmentävää, kun löytää yhden Suomen parhaimmista hotelliaamiaisista omasta kotikaupungistaan. Muistakaa tämä, kun valitsette hotellia ensi kesän asuntomessumatkalle Poriin 6.7 – 5.8.
Ihana miniloma, ei mitään outouksia eikä valtavia odotuksia vaan juuri sitä mitä tarvitsimme - hetken kahdestaan ja mukavaa olemista!

ARVONTA

Nyt teillä on mahdollisuus parisuhdelomaan eli arvotaan
- 2 hengen LAHJAKORTTI vapaavalintaiseen SOKOS HOTELLIIN
ja
- 2 hengen liput RAKASTAJAT-TEATTERIIN Poriin joko Viettelysten asuntovaunuun tai Elämä kunnossa -esitykseen.

Kertokaahan kommenttikenttään terkkuja minulle, niin arvon 2 hengen hotelli-lahjakortin sekä teatteriliput kahdelle ensi torstaina 1.3.2018. Kisa käynnissä myös Instagramissa, jonka kautta voit tuplata mahdollisuutesi voittoon.


Kaupallinen yhteistyö Original Sokos Hotelli Vaakuna 
Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssaQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
67 Comments
Share :

67 kommenttia:

 1. Oi vitsi. Varmasti ihana irtiotto arjesta ja miniloma. Elämä tuntuu olevan välillä liiankin hektistä ja toista ei nää usein (esimerkkinä vuorotyö, lapset), niin usein, että kahdestaan oleminen ja yhteiset hetket varmasti monella pariskunnalla tiukassa ja niistä pitää nauttia. Tunnelma välittyy kuvistasi miten kiva ja tunnelmallinen loma ollut. :) merwii@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Samanlaisia mini-irtiottoja harrastetaan mekin. Juuri taannoin käytiin vähän niin kuin ulkomailla, puhumassa ruotsia Vaasassa:) meiltä matkaa peräti 100 km. Yövyttiin hellusessa mennyt maailma -hotelli Astorissa (tolkuton, hyvällä tavalla, aamiainen sielläkin) ja iltaa vietettiin teatterilla Billy Elliott-musikaalin lumoissa. Aamulla kotimatkalla piipahdettiin vielä Strömsön lumisella pihalla ja päätettiin tulla kesällä uudelleen.
  Helppoa, nopeaa ja lähes vaivatonta kotimaakunnan matkailua. Kyllä friskas!
  Mutta ois se hupasta käyrä Poriis kans joku kerta. Pirän peukkuja meille ;)

  VastaaPoista
 3. Harvoin osallistun kilpailuihin, koska mä en koskaan voita mitään :D. Mutta nyt, miniloma olisi tarpeen! Viikonloput menee mulla nykyään töissä ja viikoilla olen aika usein työ/koulutusmatkoilla. Aikaa parisuhteelle jää siis ihan liian vähän.... Viime viikonloppuna piti olla pitkästä aikaa treffi-ilta, niin tietty mulle iski influenssa, joten se niistä treffeistä. Silloin jopa ehdotin miehelle, että varataan huone Vaakunasta, käydään syömässä ja vaan nautitaan olostamme. Noh, katsellaan sitä uudestaan sitten kevväämmällä :D.

  VastaaPoista
 4. Terkkuja multa ja Janskulta! Ja kyllä, olisimme miniloman tarpeessa!!

  VastaaPoista
 5. kun harvoin on viikonloput vapaana niin tää olis niin jees

  VastaaPoista
 6. Oi! Oispa ihanaa päästä vastaavanlaiselle minilomalle täällä omassa kotikaupungissa! Kun pienempi lapsista on vasta aloittanut päiväkoti-vaiheen, äiti palannut työelämään uusiin tehtäviin ja koko perhe sairastellut vuorotellen viimeiset neljä viikkoa olisi miniloma aikuisten kesken enemmän kuin tervetullut palkinto.

  VastaaPoista
 7. Miniloma on niin tarpeen ruuhkavuosia elävälle ja jo isompien lastenkin vanhemmille. parisuhdetta on hoidettava. Useinkaan siihen ei ole mahdollisuutta juurikin vuorotyön lasten harrastusten kauppareissujen kuskaamisien ruuanlaiton pyykkivuorten ja siivoamisen takia yhteinen aika jää arjen jalkoihin. Ja usein auton jo käydessä vaihdetaan heipat ja lähinnä se mitä lapsille kuuluu�� Niin tahtoisin päästä nauttimaan minilomasta mieheni kanssa. Ihana arvonta.

  VastaaPoista
 8. Parisuhdeaika olisi kyllä enemmän kuin tervetullutta :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Loma olisi paikallaan. Meillä ei ole miehen kanssa ollut kahdenkeskistä aikaa yli vuoteen. Irtiotto arjesta olisi paikallaan
  Sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa ihan parhaalta tuo sinun kotikaupunki "synttäri miniloma". Opiskelujen, vuorotyön, harrastusten, loukkaantumisten ym. jälkeen tämä tulisi niin tarpeeseen.

  VastaaPoista
 11. Miniloma ihan täällä kotimaassa olisi kiva irtiotto kiireisten viikkojen lomaa. Harvoin tulee Suomessa otettua hotelliviikonloppuja, yleensä aina jonkun luona majoitutaan. Mukavaa talvista viikonloppua. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Loma olisi kiva :)
  mariaheinonen1@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Terveiset Poriin. Olisikin kiva tulla täältä Jyväskylästä pitkästä aikaa Poriin minilomalle. ninavuolio@windowslive.com

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa ja näyttää aika ihanalta! Hotelliloma olisi täydellinen tähän väliin! <3
  Jazzejakin jo odotellen,
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Blogisi on erinomainen ja olen sieltä saanut paljon hyviä ruokavinkkejä omien ruuhkavuosieni iloksi. Porin Vaakunassa olen käynyt kerran - lasten kanssa. Aamiainen oli todellakin loistava ja silloin siihen olisi saanut myös lasin skumppaa, mutta yksin lasten kanssa lomaillessa passasin. Nyt voisi olla revanssin paikka. Ihanaa olisi päästä miehen kanssa minilomalle.
  Aurinkoista kevättä sinulle :) !
  s.kaivonen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Oikein ihanaa talviaikaa sinulle! Ja kiitos blogistasi :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Vasta löysin blogia, tykkään !! Nuo vuodet takana kolmen lapsen uusperheessä. Pari omakotitalo raksaa, pitkähkö työmatka ja teiniosa mutta yhdessä ollaan 20. vuosi ��susanna

  VastaaPoista
 18. Voi ei, rrakastan hotelliaamupaloja! Oltiin Sokos Hotelli Tornissa viime vuonna aamupalalla, aivan upea hotelli ja ah, mikä aamupala! Vielä kun sinne pääsisi yöksi :D

  VastaaPoista
 19. Voi, yrittäjämieheni tarvitsisi irtiottoa hotelliloman merkeissä. Emme voi koskaan "lomailla" kotona, koska silloin hän on aina töissä. Ihanalta kuulostaa ja nimenomaan Pori kiinnostaa.

  VastaaPoista
 20. Vastaavaa irtiottoa on jo hetken aikaa suunniteltu ja toivottu ja tarvittukin, mutta arjen keskellä se aina siirtyy. Ehkä lahjakortti olisi hyvä porkkana siirtyä suunnitelmasta toteutukseen. Ihanalta kuulosti teidän versionne aiheesta!

  VastaaPoista
 21. Olipa ihana postaus! Ihan mahtava palkinto myös arvonnassa :)
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 22. Tuli nälkä ja hinku hotelliminilomalle, kun luin postauksesi. Sulla aina niin hyviä kuvia! Mukana. Iloista pakkaspäivää sulle :)
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 23. Oikein ihanaa kevään alkua sinulle :) Tämä olisi mainio vuosipäivä yllätys miehelleni :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Osallistun arvontaan ! Porissa en ole käynyt koskaan, joten nyt olisi kenties korkea aika ! leenaliimatainen@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kiireinen arki lasten päiväkodin, koulunkäynnin ja harrastusten (+oma työ) parissa kuulostaa niin tutulta, että miniloma maistuisi tännekin!
  plehtoranta@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Oi kuulostaa ihanalta. Tulisi täydelliseen saumaan, sillä opinnot ovat muutamassa viikossa valmiit ja viikonloput ovat menneet töissä, ja siellä kyllä jatkossakin menevät. :) Pieni huili olisi hunajaa välissä.
  sotonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 27. Lomahan tässä on jo mielessä ja Pori ihan tuntematonta aluetta, ehkä olisi jo aika kokeilla sen valloitusta. Todella kauniita kuvia olit laittanut, tuota jälkiruokaakin söin silmilläni.. ah!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Nam! Nousi vesi kielelle! Runsas ja laadukas aamiainen on jotain niin ihanaa :) Hyvää viikonloppua! :)
  Villavalkea@yahoo.com

  VastaaPoista
 29. Oi ihanaa :) tiia96@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Mukana ihanassa arvonnassa! Pieni hotelliloma olisi todellakin paikallaan. Kivan näköistä tuolla Porin Vaakunassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Miniloma teatterin kera omassa vanhassa kotikaupungissa olisi ihan huippujuttu oman juhlavuoden kunniaksi :)

  VastaaPoista
 32. Oikein ihanaa kevättä sinne!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Miniloma olisi oikein tervetullut :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Olipa kiva irtiotto normi arjesta ja vieläpä ilman turhaa matkustamista, suit sait kohteessa ja rentoutuminen voi alkaa. Herkullinen ilta niin ruuan kuin ohjelmankin suhteen. Varmasti nautitte ja taas jaksaa. Mukavaa loppu talven jatkoa ��. Tuollainen miniloma tekis kyllä terää!

  VastaaPoista
 35. Olisipa arjen katkaisu todellakin tarpeen. T. Kipsikätistä lasta ja influenssaista miestä hiihtoloman hoivannut äiti-ihminen. minnamaarit12@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Oi, kumpi vain lahjakortti olisi ihana piristys! Ja Rakastajat on paras, viime syksyn Lainsuojattomien 24h näytelmä oli huikea!!
  Ankkuli

  VastaaPoista
 37. Ihana postaus! Oli varmasti ansaittu miniloma!

  VastaaPoista
 38. Tällaiset irtiotot tekee kyllä niin hyvää <3 Ilman muuta mukana arvonnassa! :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 39. oi miten ihanan kuuloinen miniloma! mukana arvonnassa :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Minilomat ovat parasta mitä tiedän! Aluksi pohtii pystyykö olemaan viikonlopun suorittamatta ja hoitamatta asioita eteenpäin, mutta kun malttaa ottaa välillä rennosti niin jaksaa kiireisen arjen myös paremmin.

  VastaaPoista
 41. Pienetkin lomat tekee hyvää kun pääsee arjen ympyröistä hetkeksi pois. Jo toiseen kaupunkiin pääseminen tekee ihmeitä <3 Ihanan aito blogi! asiat kerrotaan niinkuin ne ovat.

  kata1181@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Loma tekee aina hyvää ja varsinkin pikkuinen viikonloppuloma katkaisee arjen tehokkaasti. Hotelliyöpymisessä on vaan sitä jotakin! Kiireettömyyttä, hemmottelua ja hiljaisuuttakin. Ihanan pehmeä sänky ja erilainen ympäristö. Saa luvan vaan olla, tekemättä mitään. Pääsemme harvoin ulkomaanmatkoille niin jo pieni minilomakin pois arjen keskeltä on luksusta! :) Ja hotellien aamupalat... voi taivas. Hotellilomissa odotan aina eniten sitä, että pääsee ajan kanssa kiireettömästi nauttimaan kunnon aamupalan. Päivästä ei voi tulla kuin hyvä sen jälkeen!

  Kiitos upeasta ja kauniista blogistasi! Kuvat ovat aina toteutettu tyylikkäästi ja kirjoitat mielenkiintoisesti. Tätä on ilo seurata. /annurace@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Voi miten kivalta reissunne kuulosti! Kyllä kelpaisi arvontavoittokin... mietin juuri että olen viimeeksi ollut kahdestaan mieheni kanssa missään 3-vuotta sitten, ja silloinkin vain kävimme elokuvissa :D
  Kiitos ihanasta blogistasi!
  -Shiva-
  suddenconnection(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Oli kiva juttu ja kauniita kuvia. Mukana arvonnassa.olisipas kiva lomamatka. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Ihana irtiotto arjesta :) Kelpaisi kyllä itsellekkin. Tämän vuoden talviloma jää väliin kiireen takia, joten pieni irtiotto tekisi kyllä terää :)

  marja_siponen@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Ajoimme mieheni kanssa Tampereelta Vaasaan ystäväpariskunnan luokse ja jo tuo automatka tuntui luksukselle kun saimme olla ihan vain kahdestaan. Katselimme maisemia ja pysähdyimme välillä kahville. Arjen ympyröiden ja kiireiden keskellä ei jotenkin huomaa, kuinka paljon kahden keskistä aikaa oikeasti kaipaa ja kuinka tärkeää se on. Havahduin automatkalla siihen, kuinka sitä normaalisti onkaan niin paljon arjessa kiinni myös viikonloppuisin. Koska olemme molemmat opiskelijoita ja mies sen lisäksi myös yrittäjä, ei eroa arjen ja viikonlopun välille oikein osaa tehdä. Kotona tulee istuttua tietokoneella yömyöhään asti koulutehtäviä tehden ja vapaa-ajalla taas molemmilla tuppaa olemaan omat harrastukset ja yhteinen aika jää vähiin. Tuo automatka avasi kyllä täysin silmät siihen, että nyt oikeasti otamme toisillemme aikaa ja varaamme kalenterista ainakin pari päivää viikosta kun vaan olemme toistemme kanssa ilman mitään suunnitelmia <3 tai karkaamme vaikka minilomalle toiseen kaupunkiin <3

  Blogisi on mukavan rennolla otteella toteutettu, mutta silti täyttä asiaa täynnä. Näen kirjoituksissasi paljon samaa kuin mitä itse koen, joten tähän on helppo samaistua. Tällaiset blogit, joissa asioita ei turhaan kaunistella ovat parhautta!

  lumidessa@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Oi, miten ihana idea ❤
  Hääpäivän lähestyessä tämä olisi ihana yllätys!

  VastaaPoista
 48. Pakko pitää nyt ittelle peukkuja, sait tämän kuulostamaan niin hyvältä. Hengitän sun kanssa niin samaa ilmaa sillä erotuksella että meirän lapset ei syä mitään mitä niille keittää ka oon merimiehen muija eli yksinhuoltaja aina 10 päivää kerralla.
  Ellei arpaonnea, niin varmaan pitää hyökätä johonkin sjoen hotelliin...Näitä on kiva lukia näitä sun elämä juttuja!

  VastaaPoista
 49. Jos onni suo,antaisin tämän mieheni pojan perheelle! Heillä kolme pientä poikaa Vanhin vielä 3v,seuraava 2v ja nuorin alle vuoden :D Kahdenkeskistä aikaa vanhemmille <3

  VastaaPoista
 50. Sopis meille.. samat arkikuviot samassa kaupungissa. Tosin vielä ilman koiraa, mutta sekin tulossa :D
  -Lyyli

  VastaaPoista
 51. Oi ihana aamiainen ja miniloma - kyllä kiitos!

  VastaaPoista
 52. Tämä olisi mulle hyvä "tauko". Avioero ja rankka huoltajuustaistelu ovat vieneet voimat. Siskoni kanssa pitäisimme ansaitun tauon.
  Ansku

  VastaaPoista
 53. Voi luoja että tulisi tarpeeseen! Ihanalta kuulostaa teidän loma.

  marooncat@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Vaakuna on mun entinen työpaikka :) Meidän perhe kasvoi 4 vk sitten pikku hauvavauvalla ja menoa ja meininkiä on riittänyt, olisi kiva päästä hotelilomalle rauhottumaan <3 Sekä myös teatteriin kulttuuria nauttimaan!

  anniiina.t@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Talviterveiset pk-seudulta! Tuollainen irtiotto kuulostaa erinomaiselta. Välillä vaan kaipaa jotain piristystä arjen keskelle!
  tramp@netti.fi

  VastaaPoista
 56. hotelliaamiainen, hymyilyttää ajatuskin :-) lähden mukaan arvontaan.
  t: sisko oulusta

  VastaaPoista
 57. Olipas mahtavat kuvat! Kyllä tämmönen pika-irti otto vaan tekis hyvää!

  VastaaPoista
 58. Kerran käynyt, miksi ei toisenkin? Hyvältä näyttää :) -Tuula

  VastaaPoista
 59. Pieni irtiotto arjen kiireiden keskellä tekisi kyllä hyvää niin keholle kuin mielelle! marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Terkkuja, ihanaa talvi-iloa!
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 61. Miniloma olisi ihana! Siun blogi on tosi kiinnostava itselle, koska siinä yhdistyy rakkaus viiniin, gluteenittomuus ja hotellilomat. :) Kiitos siis menneistä teksteistä ja uutta odotellessa! Elämäntaparemontti myös ajankohtainen aihe....

  Nina

  ninamarika@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Juurikin näin... samanlaista kotikaupunki irtiottoa olen itsekin tuumaillut. Arvontaan mukaan ja jos ei tärppää niin suunnittelua eteenpäin

  VastaaPoista
 63. No mikä ettei! Miniloma Poris..

  VastaaPoista
 64. Ei oo tullu kyllä mieleenkää kotinurkissa lomailla, mutta tämän luettuani...no mikä ettei!
  virtakir@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Ihanalta kuullostava miniloma ja kauniita kuvia!

  http://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  janita.paivamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Oi että miten ihanaa! Kyllä kelpais pieni irtiotto arjesta. :) Ihanaa kevättä! :) asta.latva@luukku.com

  VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta