Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kuntoilu tuntuu sittenkin hyvältä


Aurinko on hellinyt meitä koko viikonlopun. Ei haittaa vaikka pakkasta on reilut -10C kun aurinko vie sopivassa paikassa plussan puolelle. Käväisimme lauantaina nauttimassa auringosta mökillä ja miten hirveä ikävä sinne onkaan jo. Me saimme remontin valmiiksi syksyllä viime hetkellä, jonka jälkeen ilmat huononivat niin nopeasti, ettei mökkeily enää maistunut. Keväällä pääsemme upouudelle terassille aamukahville ja kylmät kevätyöt nujerretaan uuden takkamme voimin. Ehkä ensi kesänä saamme saunaprojektin käyntiin. Joka tapauksessa odotan aivan valtavasti kevättä.Kiitos kaikille Ruuhkavuodet kisaan osallistuneille ja kiitos aivan ihanista kommenteista. Selkeästikään tämä elämänvaihe ei ole helppo, mutta vertaistuki on ehdottomasti yksi suurimmista avuista. Kukaan ei ole yksin tämän kanssa ja vaikka minustakin tuntuu todella usein, että vain meillä taistellaan näiden asioiden kanssa niin  taitaapi olla aika monessa perheessä aivan samat taistelut menossa. Tsemppiä teille kaikille, kyllä me selvitään vaikka hitokseen koville ottaakin. 

Menossa oleva elämäntaparemonttini on auttanut aivan valtavasti oman pääni selvittämiseen. Kun pääsee päästämään höyryt lenkkipolulle tai salille, niin sillä on ollut yllättävän rauhoittava vaikutus. Elämäntaparemontti tekee hyvää sekä fyysisille että psyykkiselle puolelle. Takana on 2 kuukautta eli kriittinen notkahtamispiste on ohitettu. Viime viikolla juoksin 5,6 km yhtämittaisesti ja olo oli kuin todellisella voittajalla. Tänään tunsin lenkillä miten mahtavasti kunto on noussut kun vertaa ensimmäisten viikkojen lenkkeihin. Se tunne on upea! Pienin askelin eteenpäin, mutta motivaatio korkealla. Tiedättekö kun leffoissa on aina se keskivaihe kun kaikkien treenit alkavat kulkemaan mahtavasti ja musiikki on huippua. No ihan siinä vaiheessa ei vielä olla, mutta välillä tavoitan pieneksi hetkeksi sen tunteen. 

Mutta nyt kerrotaan kuka voitti Ruuhkavuodet -jutun ARVONNAN

- 2 hengen LAHJAKORTTI vapaavalintaiseen SOKOS HOTELLIIN
ja
- 2 hengen liput RAKASTAJAT-TEATTERIIN Poriin joko Viettelysten asuntovaunuun tai Elämä kunnossa -esitykseen.

Kisa oli käynnissä sekä blogissa että Instagramissa ja molempien osallistujat on huomioitu arvonnassa.

"Miniloma olisi ihana! Siun blogi on tosi kiinnostava itselle, koska siinä yhdistyy rakkaus viiniin, gluteenittomuus ja hotellilomat. :) Kiitos siis menneistä teksteistä ja uutta odotellessa! Elämäntaparemontti myös ajankohtainen aihe...."

Onnea Nina, olet voittanut lahjakortin Sokos Hotelliin ja laitan sinulle sähköpostia tänään.

Toinen palkinto eli Rakastajat-teatterin liput kahdelle lähtevät Instassa kisaan osallistuneelle @Mirvau_s, onnea! Laitan sinulle direct mailin instan kautta tänään.


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille, yhdessä jaksetaan paremmin!Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta