Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pariisin parasta suklaata


Minun pitää jakaa jalokivikaupan veroisen suklaapuodin tiedot teille. Jacques Genin on itseoppinut patissier-chocolatier. Hänen maineensa Pariisissa on vertaansa vailla. Hän käyttää vain laadukkaimpia ja puhtaimpia ainesosia, tuloksena tajunnan räjäyttäviä makunautintoja. Hän toimittaa suklaata Ranskan hienoimpiin ravintoloihin ja syyn ymmärtää kun saa maistiaisen. Boutiquessa ei myydä 2 päivää vanhempaa suklaata ja kotiin ostettaessa suositus on nauttia suklaat 2 viikon kuluessa, mikä ei todellakaan ole ongelma. Suklaa sulaa suuhun.


Tämä on meditaatiosuklaata, joka kuljettaa mielen toiseen ulottuvuuteen. Olen harvoin kokenut niin täydellistä makunautintoa kuin tämä pieni konvehti sai aikaan. Lähes uskonnollinen kokemus. Tämä ei siis ole "pieni suklaapuodi" vaikka pieni onkin - lähinnä pieni suklaa boutique. Romaanin lukeneena uskon näiden olevan yhtä suurella rakkaudella tehtyjä. Pienen konvehdin kautta tajusin erään hyvin itsestäänselvän, mutta niin helposti unohtuvan asian. Miksi syödä iso suklaakakun pala, kun voi syödä yhden pienen täydellisen makuaistit räjäyttävän suklaakonvehdin. Ei se määrä vaan se laatu. Pidän tämän mielessäni elämäntaparemontissani ja toivon vielä joskus saavani näitä täydellisiä taideteoksia maistettavakseni. 

Löysin Tubesta videon, jos haluatte kurkistaa kaikkein pyhimpään, jossa minäkin pääsin käväisemään. Tämä tulee olemaan pyhiinvaelluskohteeni Pariisissa aina ja ikuisesti. 

Jacques Genin I miss your chocolate. My life will never be the same after tasting your chocolate. I also understood something very important. Why to eat a big piece of chocolate cake when a tiny piece of chocolate has magical powers and will make you cry for the beauty of it.  It was a life changing visit. 
133 rue de turenne - paris 3ème

27 rue de varenne - paris 7ème


Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa
QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Täytyykin tsekata tämä syyskuussa kun taas seuraavan kerran olen menossa Pariisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa, harmittaa kun en tietenkään voinut kaikkia makuja testata, mutta esim. minttu oli jotakin aivan käsittämätöntä ja sillä ei ollut mitän tekemistä normaalin minttusuklaan kanssa. Se oli aito mintturäjähdys :)

      Poista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta