Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Ekat tunnelmat Amsterdamista


Enpä olisi ikinä arvannut miten ihana Amsterdam on vaikka olen paljon sellaisia huhuja kuullutkin. Ihania pikku kujia, siltoja ja kanaaleja. Toinen toistaan kauniimpia sisustusliikkeitä ja pikku puoteja. Kaikki mahdolliset merkkiliikkeet ja mahtavat kirpputorit. Käsittömättömän hyviä ravintoloita ja mahtavia cocktailbaareja. Kaikille kaikkea eli saisin aikani kulumaan aivan loistavasti pelkästään shoppailemalla, mutta lompakon pitäisi olla hieman paksumpi. Nyt tyydyin tuomaan lähemmäs 10 kg herkkuja, kuten juustoja, vohveleita, suklaata ja muita pikku herkkuja. Taisi koriin eksyä myös pellavapöytäliina, lapsille hieman vaatteita ja itselleni löysin Massimo Duttilta aivan täydellisen sinisen trenssin. Minä ja sininen on hämmentävä yhdistelmä, mutta joku outo viehtymys siihen näyttää jatkuvan, niin astioissa kuin vaatteissakin.

Matkamme oikea tarkoitus oli vierailu House of Bolsin Bar Academy ja siellä drinkkien maailmaan tutustuminen ja aikamoinen vierailuhan se olikin. Olen ollut hämmentyneen tietämätön miten valtavassa nosteessa cocktailit ovat myös ruokailujen yhteydessä. Siitä juttua piakkoin ja samalla saatte myös aivan ikioman signature drinkkini ohjeen. Ihan itse luotu makuyhdistelmä, joka oli mielestäni tosi onnistunut. Sellainen hienostunut, ei makea eikä liian hapankaan vaan juuri täydellinen kesädrinkki ja helppo tehdäkin. Amsterdamin reissun jälkeen jatkoin suoraan Helsingin lentokentältä ihanan Lainahöyhenissä Tiiun kyydissä Jämsän suuntaan ja paikallisen K-kaupan pihassa näppärä vaihto Ison Murun kyytiin ja nokka kohti Himosta Pikku Murun kisoihin. Koko viikonloppu on siis nautittu Himoksen auringonpaisteesta ja jännitetty laskuja. 

Nyt oli ihana palata kotiin. Home sweet home! Seuraavaksi pitääkin alkaa suunnittelemaan Viinipäiväntasauksen menuuta. Muistattehan, että ensi viikonloppuna vaihdetaan väriä eli vietetään Viinipäiväntasausta? 

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ja loistavaa alkavaa viikkoa!

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

    VastaaPoista
  2. Amsterdam oli ihanampi kuin muistinkaan, sinne on päästävä uudelleen. Minullakin taisi tulla se 10 kiloa pelkkiä ruokatuliaisia, se focaccia ja juustot maistuivat kyllä koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. Haaveilen jo uudesta reissusta <3 Superkiitokset huippuseurasta.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta