Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Se toimii taas ja huomenna lähdetään


Täällä ollaan, tietokoneeni toimii taas (ainakin nyt) ja pääsen kirjoittelemaan kuulumisia. Tietokoneeni sanoi sopimuksen irti pahemman kerran ja jouduin tyhjentämään ja asentamaan kaiken uudelleen monen monta kertaa. Tähän kaikkeen on tuhraantunut järjettömästi aikaa ja Applen tukipuhelin on käynyt kuumana. Onnekseni olen saanut apua niin paljon kuin olen tarvinnut ja se on ollut paljon. Kaikki valokuvat ovat olleet turvassa ulkoisilla kovalevyillä, mutta ohjelmistosta oli unohtunut varmuuskopiot ja osa on sen verran vanhoja etteivät löydy kuin levyiltä. Nyt huomaan pikku hiljaa mitä kaikkea on kadonnut, joten aika tahmeaa on. Huomasin myös miten hirveitä vieroitusoireita sain kun en päässyt tänne kirjoittelemaan, joten täällä ollaan entistäkin tehokkaampana.

Pääsiäinen on sujunut rauhallisesti perheen kesken kiireettömyydestä ja upeasta auringonpaisteesta nautiskellen. Ensimmäinen pääsiäinen, ettemme ole suunnitelleen ruokailuja etukäteen vaan "on vaan tehty jotakin hyvää". Pikku Muru on halunnut donitseja jo monta viikkoa ja hän leipoi niitä ison määrän pääsiäiseksi. Miksi odottaa vappua, kun voi tehdä jo nyt. No, olen kyllä samaa mieltä ja varsinkin kun lapset tekevät itse.Eilen syötiin blinejä, mädillä, kylmäsavulohella, sipulilla ja smetanalla ja sen kanssa lasillinen samppanjaa. Taivas miten hyvää se olikaan, olo oli lähes kuninkaallinen. Ostin pääsiäiseksi myös pitkästä aikaa kokonaisen broilerin ja niitä ostetaan tästä lähin useamminkin. Pienellä maustekylvyllä, sitruunalla ja valkosipulilla maustettuna se vaan on simppelin hyvää ja halpaa. Tänään ollaan yritetty jo palata pikku hiljaa arkeen, jotta huominen aamu ei tule shokkihoitona ( tulee silti). Tämä oli pitkästä aikaa ensimmäinen pääsiäisloma kun emme olleet missään matkoilla ja se tuntui oikeastaan aika kivalta. Mikäs täällä on ollessa kun aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta joka päivä.

Nyt menen pakkailemaan viimeisiä tavaroita, huomenna kukonlaulun aikaan lähden siiville ja kun palaan reissusta niin jatkan matkaa suoraan laskettelukeskukseen. Joten laittakaahan InstaStoriesiin kirjanmerkki, koska huomenna pääsette matkalle nauttimaan kauniista Amsterdamista ja luvassa on paljon paljon vinkkejä sekä erityisen paljon drinkkejä.Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glassQuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta