Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Avunhuuto


Olen kertonut teille miten ruuhkavuodet näkyvät ruokapöydässämme, mutta nyt kysyn ihan suoraan apua teiltä. Kertokaahan nyt minulle miten te ruokkisitte kesällä 2 kertaa päivässä treenaavan murrosikäisen kundin, joka syö kerrallaan hevosen kokoisen aterian ja varmaankin 5 hevosta päivässä?

Haluaisin ruoan olevan ravintorikasta, mutta alkavat periaatteet pikku hiljaa raukeamaan kun ajattelenkin sitä, että ilmeisemmin vietän koko kesän keittiössä, siis senkin ajan kun en tee töitä. Mielelläni tekisin ruokia vaikka kolmeksi päiväksi kerrallaan, mutta taidan tarvita teollisuusuunin ja ehkä suurtalouskattilat. Eipä taida mökkikeittiö riittää ja jääkaappi vielä vähemmän.

Blogin uudet mitat tulevat olemaan ämpäri, pesuvati ja 10 litran kattila. Ehkä perustan kanalan, perunamaan ja alan kalastajaksi.

Olen oikeasti huolestunut, joten älkää naurako vaan auttakaa!

Enemmän elämää lähes livenä InstaStoryssa









QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Haha :D Meillä murrosikäinen kokkailee myös itse, eli täyttäisin jääkaapin salaattiaineksilla ja siihen kylkeen kundi saisi paistaa itse vaikka kanaa.. Samoin pastan osaa keittää itse, eli teollisuuspakin kokoinen saavi pastakastiketta odottamaan :D
    Myyt ajatuksen niin, että nyt on elämäsi mahdollisuus kokkailla itse ja opetella tyttöjen hurmausta <3

    VastaaPoista
  2. Sama ajatus täällä - hyvät raaka-aineet kaappiin ja poika hommiin. Näin meillä tehtiin kun pojat (neljä kappaletta) olivat pahimman kulutuksen vaiheessa. :-)




    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta