Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pussailuloma


Hip hei me lähdemme Ison Murun kanssa pussailulomalle. Aloitamme loman jo Helsingissä ja yövymme lentokenttähotellissa aikaisen aamulähdön takia.

Syy matkalle löytyy vuosien takaa eli meillä on 15-vuotishääpäivä. Ainoa asia mistä asian huomaa on lasten ikä, no okei muutama ryppy on saattanut tulla, mutta kuka niitä laskee. Muuten tuntuu kuin olisimme menneet naimisiin vain hetki sitten.

Saan olla onnellinen, että olen löytänyt toisen puolikkaani ja päivääkään ei mene ettenkö arvostaisi sitä, että vierelläni on ihminen, joka kestää minua niin hyvässä kuin pahassakin. Ihminen, jota rakastan vieläkin enemmän kuin tavatessamme, jos se edes on mahdollista. Hän saa minut nauramaan joka päivä ja meillä on hauskaa, meillä on yhtä kieroutunut huumorintaju ja luemme toisiamme hyvin. Molemmat ovat yllytyshulluja ja elämämme ei todellakaan ole tylsää. Useimmiten Iso Muru on järjen ääni ja minä yllättäen tunteiden. Yhdessä homma toimii ja kummankaan arki ei pääse liian säntilliseksi tai suistumaan täysin raiteiltaan. Tasapainoa ja tasapainottelua!

Cono Surin viinitilalla, Chilessä 


Arki tulee kuitenkin aina vastaan kun 2 murrosikäistä pikku teiniä on talossa ja eihän elämä muutenkaan ole ruusuilla tanssimista. Tämä elämänvaihe on varmasti raskain tähän mennessä ja juuri siksi parisuhdelomat vaikka ihan kotikaupungissakin ovat niitä, joita ei saa missään tapauksessa laiminlyödä. Pussailulomia pitää olla enemmän ja yhteistä aikaa kaksistaan kodin ulkopuolella pitää tehdä vaikka väkisin.

Voitte uskoa, että olen fiiliksissä. Ihan sama vaikka sataisi pieniä kivä, mutta mielummin tietysti ottaisin auringonpaistetta. Vinkkejä Mallorcalle saa laittaa, olemme ensin Palmassa ja käväisemme myös Alcudiassa. Auto on vuokrattuna ja toivottavasti myös muutama ravintolavaraus on mennyt läpi.

InstaStories päivittyy matkan aikana ja olen kerännyt blogiin loman ajaksi aivan ihania ranskalaisia reseptejä lisää eli muistakaa kurkata sekä blogiin että instaan. Blogiin tulossa perjantaiherkkuja, joka sopii myös äitienpäivän herkutteluun ja aivan ihana ranskalainen tomaattisalaatti. Instaan lupaan paljon pusukuvia (no ei nyt sentään), mutta jotta ei mene ihan hempeilyksi niin erityisen paljon tunnelmia Mallorcalta.

Sanoinko jo, että olen ihan fiiliksissä?
Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass


QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta