Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Säänyrjähdyksen toivossa


Olen luvannut, että lopetan hetkeksi muuton miettimisen jos tämä koko kesä on yhtä lämmin kuin alku on ollut. Olen toivonut kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että olisi tapahtunut joku ennalta-arvaamaton säänyrjähdys, joka olisi tehnyt Suomesta erityisen lämpimän paikan vaikka vain seuraavaksi vuosikymmeneksikin riittäisi. Otetaan samalla kokonainen vuosisata, jotta lämpöä riittää jälkipolvillekin. Miten ihanaa olisikaan kun menojaan ei tarvitsisi suunnitella säätilojen mukaan, olisi vain sopivan lämmintä tai ehkä jopa vähän liian kuuma. Tällaisia mietteitä lämpimässä aamussa syntyy kun juo kahvin terassilla kauniissa auringonpaisteessa kirsikkapuun kukkiessa meren rannalla tulikuumalla mustalla terassilla ilman jatkuvaa vilua tai toppatakkia. 

Kuva on viime vuodelta mökiltä kun aurinkoa ei näkynyt. Nyt olin autuaasti unohtanut kameran kotiin, joten nautin kahvin terassilla ilman kuvausvelvotteita.

Sain äitienpäivälahjaksi liput Mamma Mia -musikaaliin ja huomenna lähdemme Ison Murun kanssa nauttimaan kulttuurita. Jännityksellä odotan millainen musikaali on, odotukset ovat kovat koska leffa oli/on niin järjettömän ihana. Mikä parasta, sille on tulossa jatkoa heinäkuussa. Tuskin pysyn nahoissani, enkä muista koska olisin odottanut jotakin leffaa näin paljon. Kerron teille heti huomenna instastoriesin puolella fiiliksiä musikaalista, joten stay toned. 

Viikonloppu menee siis kokonaisuudessaan juhliessa, koska lauantaina vasta juhlitaankin. En laita ollenkaan pahakseni, että pääsemme liikkeelle kahdestaan jo toisen kerran tässä kuussa. Ihan tavaksikin voisi ottaa.

Ensi viikolla kirjoittelen teille Mallorcan reissusta joka oli kulinaristinen unelma ja esteetikon päiväuni, vaikka vähän viileätä olikin.  Niin huippu, että lähtisin takaisin koska vain ja nappaisin muksut mukaan. Kannattaa pitää silmällä Norwegianin tarjouksia. 
Ensi viikolla kerron teille myös tyttäreni huikean grillireseptin, jota tulette rakastamaan. Hän on jo valmistautunut antamaan televisiohaastatteluja, niin hyvää se kuulemma on. Enkä kiistä, niihän se on - suorastaan nerokasta. Mutta malttakaa, saatte sen ensi viikolla, koska kuvamateriaali puuttuu vielä. Hän on siis aivan oikeasti valmistautunut siihen, että resepti on tämän kesän THE KESÄRESEPTI. Jään mielenkiinnolla odottamaan onko hänellä myös ennustajaeukon lahjoja.

Ihanaista viikonloppua ja toivon mukaan lämmintä sellaista!


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta