Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tomaattisalaatti ranskalaiseen tapaan


Kesä lähestyy ja tomaattien maku paranee, myös tomaattisalaatti alkaa jälleen maistumaan grillattavien kyljessä.  Meidän helppo kesäherkkumme on aina ollut tomaatti-sipulisalaatti oliiviöljyllä joka saa tänä kesänä tämän ranskalaisen tomaattisalaatin rinnalleen.

Tämä jo sellaisenaan sopii grillattavien lisukkeeksi ja jos haluaa runsaamman ruokailun, voi rinnalle paistaa paistinperunoita ranskalaiseen tapaan.
Persiljaa tulee paljon kuten kuvastakin näkyy, mutta se sopii tähän aivan täydellisesti. Toki muitakin yrttejä voi koittaa sen mukaan mitä kasvimaa kesällä tuottaa.

Tämäkin resepti löytyi Mimi Thorissonin A kitchen in France -keittokirjasta, joka inspiroi edellisen Viinipäiväntasauksen menua.




Ranskalainen tomaattisalaatti

3 shalottisipulia
1 tl dijonsinappia
120 ml ekstra virgin oliiviöljyä
Hienoa merisuolaa ja mustapippuria myllystä
6 kypsää hyvälaatuista tomaattia
Runsaasti hienonnettua lehtipersiljaa

Sekoita keskenään hiennonnettu shalottisipuli, sinappi, oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita tomaatit kauniisti lautaselle. Kaada shalottivinaigretti tomattien päälle ja ripottele persiljaa päälle.



Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass




QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Taidanpa tietää mitä huomisella ranskalaisella ateriallamme syödään!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta